Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. 10 éves koromig árvaházban voltam a vér szerinti édesanyám elhagyott. Egy nagyon rendes jómódú család fogadott örökbe akik saját gyermekükként szeretnek tisztelnek elfogadnak és mindent megadnak nekem. 13 éves voltam amikor elköltöztünk más kertvárosba ahol már "más külsővel" kezdtem az életem. Elkezdtem sminkelni magam a bőrömnél kb 3 árnyalattal világosabb alapozó, vastagon kihúztam a szemem fekete szemceruzával a hajamat pedig befestettem nagyon világos, majdnem platina szőkére + kék kontaklencse. Az összkép lehet hogy így rib*ncosnak hangzik de egyáltalán nem az inkább cicás.nőies. Napra nemmegyek mert könnyen barnulok.<-ez volt a bevezető

14,5 voltam amikor a szerelmemmel aki egy igazi álom ..világoskék szem nagyon fehér bőr és kékesfekete haj+ jó test(16/F)összejöttem. Nagyon tetszettem neki imádni valóan udvarolt és istennőként tekintett rám. Nem is sejti, gondolja hogy cigány vagyok. Az igazi baj hogy azt se tudja hogy örökbe fogadtak és a nevelő szüleimnek elég kreolos bőre van szval azt hiszi hogy ilyen extra különleges kreol csaj vagyok és ez neki nagyon tetszik.

A másik HATALMAS baj hogy utálja a cigányokat állandóan azt mondja hogy irtani kell őket meg hogy az mindegyik egytől egyig egy retkes f*sz.

Nem nagyon érdekeltek ezek a dolgok addig amíg totálisan bele nem habarodtam és nem szeretném elveszteni. Ő is nagyon nagyon szeret figyelmes velem megértő stb. Nem nagyon tudnám elképzelni hogy a származásom miatt ez a nagy szeretet és ez a kapocs ami köztünk van a semmivé váljon és megutáljon mert tényleg annyira elképesztően utálja a cigányokat hogy pfuuu .. azér gondoltam erre hogy beszélek vele mert már elég sok pletyka kering a kertvárosban rólam és nemszeretném hogy ő is megtudja ezeket.

Köszi a válaszokat és ha lehet ne olyanokat irjatok hogy te retkes majom meg ilyenek hanem a kérdésemre válaszokat

2010. júl. 21. 20:10
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Elözö válaszoló: Még nemlátott azthiszi hogy ilyen különleges vagyok..
2010. júl. 21. 20:31
 22/57 anonim ***** válasza:

Húú, hát meg kell mondjam, ritka esetek fognak meg ennyire, mint a tied.

Ha ez egy valós, őszinte cikk, akkor azt kell mondjam, hogy még a kezdeteknél el kellett volna mondanod a fiúnak, hogy mivel is kell szembe nézzen.

Hogy neked mivel kell, azt tudod, de felkészíthetted volna a srácot.

Eléggé Hollywood-i love story ( Pretty Woman ) feelingje van ennek az egész dolognak. Csak épp fordítva.

A cigányokkal kapcsolatban valóban sok az előítélet.

De ha ez megnyugtat, ismerek pár olyant, aki túlszárnyal egy két magyar embert.

Szóval ez csak általánosítás.

Ha rendes és tisztességes nevelést kaptál, szüleid rendes emberek, akkor a helyzeteddel szerintem semmi probléma nem lesz.

De pont egy olyan srácot kifogni, aki gyűlöli a cigányokat!

Még mielőbb jobban bele nem bonyolódsz, tudasd vele, jó esetben szakít.

De ha hazudsz és átvered, az sokkal de sokkal rosszabb következményekkel is járhat.

Persze ez függvénye, hogy mennyire gyűlöli a kisebbséget.

Ne hazudj neki, szerintem nem erre neveltek a szüleid.

23/57 anonim ***** válasza:
51%
De ha belegondolsz, így nem "téged" szeret, hanem azt, akit csináltál magadból. De amúgy értelmesnek nézel ki, ha amúgy kedvel, biztos nem lesz gond. Vagy fake a kérdés :D
 24/57 A kérdező kommentje:
Majd beszélek vele. De nemszeretnék mindent hirtelen rázúdítani az első a szülők lesznek és a kontaklencse..
2010. júl. 21. 20:35
 25/57 A kérdező kommentje:
Holnap fagyizni megyünk majd irok hogy sikerült. De ötleteket irhattok hogy hogy adjam be neki ezt a két dolgot elsőnek
2010. júl. 21. 20:37
 26/57 anonim ***** válasza:

szegénykém.

remélem jól jössz ki a dologból,és együtt maradtok.

Kívánok nektek örök szerelmet és boldogságot!:)

21romalány!

2010. júl. 21. 20:41
 27/57 anonim ***** válasza:

Kezd úgy: " ha cigány lennék, akkor nem szeretnél többé?:"

De ne hagyd, hogy elpoénkodja, vedd rá, hogy válaszoljon. Ez jó bevezető...

2010. júl. 21. 20:41
 28/57 anonim ***** válasza:

Én először a múltaddal kezdeném, mégpedig, hogy valamit el kell mondanod amit még nem mertél, mert kellemetlen volt számodra, de mostmár olyan szinten van a kapcsolatotok, hogy elmered mondani..aztán elmeséled

ha ezen túl vagy vesd fel azt az ötletet hogy szeretnél barna hajat...kiváncsi vagyok mit reagál..feltétlen írj

2010. júl. 21. 20:42
 29/57 anonim ***** válasza:
0%

szerintem ha eddig vártál vele az elmondással akkor még várj az első együttlétig,vagy esetleg amígfülig szerelmes nem lesz beléd,ilyenkor jobban engedékenyebbek az emberek:)

szerelem rózsaszín felhő:)

csak pozitívan

rendes lány lehetsz

2010. júl. 21. 20:43
 30/57 A kérdező kommentje:
Rendben írok:)
2010. júl. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!