Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP szerelmes cigánylánynak?
15 éves vagyok. 10 éves koromig árvaházban voltam a vér szerinti édesanyám elhagyott. Egy nagyon rendes jómódú család fogadott örökbe akik saját gyermekükként szeretnek tisztelnek elfogadnak és mindent megadnak nekem. 13 éves voltam amikor elköltöztünk más kertvárosba ahol már "más külsővel" kezdtem az életem. Elkezdtem sminkelni magam a bőrömnél kb 3 árnyalattal világosabb alapozó, vastagon kihúztam a szemem fekete szemceruzával a hajamat pedig befestettem nagyon világos, majdnem platina szőkére + kék kontaklencse. Az összkép lehet hogy így rib*ncosnak hangzik de egyáltalán nem az inkább cicás.nőies. Napra nemmegyek mert könnyen barnulok.<-ez volt a bevezető
14,5 voltam amikor a szerelmemmel aki egy igazi álom ..világoskék szem nagyon fehér bőr és kékesfekete haj+ jó test(16/F)összejöttem. Nagyon tetszettem neki imádni valóan udvarolt és istennőként tekintett rám. Nem is sejti, gondolja hogy cigány vagyok. Az igazi baj hogy azt se tudja hogy örökbe fogadtak és a nevelő szüleimnek elég kreolos bőre van szval azt hiszi hogy ilyen extra különleges kreol csaj vagyok és ez neki nagyon tetszik.
A másik HATALMAS baj hogy utálja a cigányokat állandóan azt mondja hogy irtani kell őket meg hogy az mindegyik egytől egyig egy retkes f*sz.
Nem nagyon érdekeltek ezek a dolgok addig amíg totálisan bele nem habarodtam és nem szeretném elveszteni. Ő is nagyon nagyon szeret figyelmes velem megértő stb. Nem nagyon tudnám elképzelni hogy a származásom miatt ez a nagy szeretet és ez a kapocs ami köztünk van a semmivé váljon és megutáljon mert tényleg annyira elképesztően utálja a cigányokat hogy pfuuu .. azér gondoltam erre hogy beszélek vele mert már elég sok pletyka kering a kertvárosban rólam és nemszeretném hogy ő is megtudja ezeket.
Köszi a válaszokat és ha lehet ne olyanokat irjatok hogy te retkes majom meg ilyenek hanem a kérdésemre válaszokat
Huhh hát ez elég kemény helyzet :S
Szerintem minél hamarabb mondd el neki a dolgot, minél tovább húzod, halasztod, csak annál rosszabb lesz. Utólag könnyű okoskodnom, de rögtön az elején kellett volna szólni neki erről a dologról amint elhagyta a száját az, hogy utálja a cigányokat.
Nem köntörfalazok, sajnos ha megtudja, lehet szakít veled :( Ha pedig nem, akkor rossz irányba fog mozdulni a kapcsolatotok.
Viszont ha van elég esze a srácnak, akkor elgondolkodik azon, hogy "hé ez a lány szeret engem, és én is imádom őt, Úristen milyen fájdalmat okozhattam neki amikor előtte szidtam a cigányokat, nekem kéne bocsánatot kérnem tőle". Remélem így fog hozzáállni a dolgokhoz, őszintén remélem, és nagyon szorítok értetek.
Amúgy ha saját magamból indulok ki, én is gyakran mondom, hogy mennyire utálom a cigányokat (főleg akik idős embereket ölnek, rabolnak, nőket erőszakolnak, stb.), vagyis általánosítok. De aztán mindig eszembe jut, hogy az egyik legjobb barátom roma származású, a volt általános iskolai osztálytársam (lány) szintén cigány, de nagyon tisztelem őt (őket) mert dolgoznak, és becsületesen élnek. Plussz lakik a közelünkben egy cigány származású hapi, ő a legnagyobb mókamester őt is nagyon bírom. Szóval ennyit arról, hogy mi az amit kimond az ember és mi az amit valójában gondol.
Sok sikert! Szorítok értetek! 27F
22:52
én is roma vok.
miért nem tudsz normálisan válaszolni a lánynak?
nem az volt a kérdés h mit gondolsz a cigányokról.de ha már itt tartunk:
és amugy mi van a skin-ekkel?ők jobbak azt hiszed?
ok nélkül leütötték a a 40 kg-os öcsémet,aki egy pár barátnőjével beszélgetett.csak ugy odamentek 5-en és agybafőbe verték.(mert szegények összekeverték valakivel.na persze)rohammentő vitte el.gratulálok.
és mit kaptak?semmit!
csak egy kis dorgálást.
na ez Magyarország.ja és a magyarok gylkolták a sok cigányt.nem?
segfej.amugy nekem is magyar barátom van és nagyon jól elvagyunk.
kérdező:ha tényleg szeret a srác,nem fog elhagyni azért mert roma vagy.legalább fogja tudni h vannak értelmes,okos,megbízható,kedves,romák is.
ha meg dob.akkor egy s.gfej. ennyi.
sok szerencsét!!!!
21L
14:57es
Te nem roma vagy hanem cigány.Sokat tettetek azért hogy hogy a cigány szó pejoratív kifejezéssé váljon és váltottatok romára.
Ideírsz pár ellenpéldát hogy " de ők is aztat csinálják".Biztos van olyan amerikai aki utálja a hamburgert meg olyan brazil aki nem tud focizni de nem az az általános.
A börtöneinkben a cigányok vannak egyértelmű többségben pedig ha jól tudom ők amúgy kisebbség.Ez nyilván csak fatális véletlen,nemde? Ja tudom itt mindenki rasszista :rendőr ügyész bíró stb
Azért érdekes, hogy egy kétségbe esett lány topikjából egyszerre fajgyűlölő topik lett.
Igen ezek vagyunk mi MAGYAROK
Rossz gombra nyomtam mert egyből elküldte, ilyent még nem csináltam, de ha akarnám sem tudnám még egyszer, na mindegy.
Szóval szomorú, de ezen téma megvitatására külön kérdést tessék nyitni, mert ez a kettőtök párbeszéde nem idevaló.
Lehet itt ócsárolni, szidni itt a másikat, mindkettőtöknek igaza van.
De kérlek benneteket, ne itt.
Mit fog szólni ez a kislány, ha visszajön, hogy mivé fajultak a kérdésére várt válaszok.
Legalább rá legyetek tekintettel, mert nem hiszem, hogy Ő itt bántott volna valakit is.
ma 15:22
Ez sem a témához tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!