Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. 10 éves koromig árvaházban voltam a vér szerinti édesanyám elhagyott. Egy nagyon rendes jómódú család fogadott örökbe akik saját gyermekükként szeretnek tisztelnek elfogadnak és mindent megadnak nekem. 13 éves voltam amikor elköltöztünk más kertvárosba ahol már "más külsővel" kezdtem az életem. Elkezdtem sminkelni magam a bőrömnél kb 3 árnyalattal világosabb alapozó, vastagon kihúztam a szemem fekete szemceruzával a hajamat pedig befestettem nagyon világos, majdnem platina szőkére + kék kontaklencse. Az összkép lehet hogy így rib*ncosnak hangzik de egyáltalán nem az inkább cicás.nőies. Napra nemmegyek mert könnyen barnulok.<-ez volt a bevezető

14,5 voltam amikor a szerelmemmel aki egy igazi álom ..világoskék szem nagyon fehér bőr és kékesfekete haj+ jó test(16/F)összejöttem. Nagyon tetszettem neki imádni valóan udvarolt és istennőként tekintett rám. Nem is sejti, gondolja hogy cigány vagyok. Az igazi baj hogy azt se tudja hogy örökbe fogadtak és a nevelő szüleimnek elég kreolos bőre van szval azt hiszi hogy ilyen extra különleges kreol csaj vagyok és ez neki nagyon tetszik.

A másik HATALMAS baj hogy utálja a cigányokat állandóan azt mondja hogy irtani kell őket meg hogy az mindegyik egytől egyig egy retkes f*sz.

Nem nagyon érdekeltek ezek a dolgok addig amíg totálisan bele nem habarodtam és nem szeretném elveszteni. Ő is nagyon nagyon szeret figyelmes velem megértő stb. Nem nagyon tudnám elképzelni hogy a származásom miatt ez a nagy szeretet és ez a kapocs ami köztünk van a semmivé váljon és megutáljon mert tényleg annyira elképesztően utálja a cigányokat hogy pfuuu .. azér gondoltam erre hogy beszélek vele mert már elég sok pletyka kering a kertvárosban rólam és nemszeretném hogy ő is megtudja ezeket.

Köszi a válaszokat és ha lehet ne olyanokat irjatok hogy te retkes majom meg ilyenek hanem a kérdésemre válaszokat

2010. júl. 21. 20:10
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Szerintem ha elmondanád neki akkor igazán ez tenné próbára a kapcsolatodat, hogy miért van veled. Ha szeret lehet megdöbben, de veled marad, ha elhagy akkor soha sem szeretett igazán! 18(roma)l
2010. júl. 21. 20:24
 12/57 A kérdező kommentje:
Gondolkodom azon hogy ujra sötétbarna szinü lesz a hajam mert nagyon gyakran kell festeni a lenövések miatt ..Talán még jobban is állna de smink és lencse nélkül azér elgondolkodtató. (amugy nemvok csunya)
2010. júl. 21. 20:25
 13/57 anonim ***** válasza:
Tehát akkor ismered elég jól a vér szerinti szülőket...Mindenképpen beszélj a sráccal, ha van egy kis esze, akkor belátja, nem a származástól függ, hogy valaki normális, hanem a neveléstől!
2010. júl. 21. 20:26
 14/57 A kérdező kommentje:

De ő pont azt szereti bennem hogy ilyen különleges vagyok . szőkés haj kék szem és barnás bőr.

De nagyon szeret a " szüleim " is mondták hogy soha senki nemfog igy szeretni mint ez a fiu

15/57 anonim ***** válasza:

Kérdezd ki szerintem, hogy mi baja is van a cigányokkal?

Ha olyasmit válaszol, h egyszerüen zavarják őt a létükkel v. ilyesmi, akkor ez csak egy "utáljunk cigányokat divatbol" bunkó, de ha konkréktan megmondja mi a baja velük (nekem is vannak bajaim jó párral, hajaj), akkor megpróbálhatod a tudtára adni, hogy nem mind1 ilyen meg olyan cigány hanem van köztük sok értelmes és kedves természetü is, ha erre lehurrog téged akkor hagyd ott a fenébe.

A másik meg, ha tényleg szeret téged akkor nem fog ezértmegutálni, talán az elején kicsit furcsán nézz, nem hiszi el, de idő után rájön, hogy ugyanaz a lány vagy aki előtte, csak kicsit barnább bőrrel , és barna szemekkel . =)

16/57 anonim ***** válasza:
Hitler is utálta a zsidókat, mégis Eva Braun volt a felesége.. :D
2010. júl. 21. 20:27
 17/57 A kérdező kommentje:
Kérdezte már sokszor hogy mikor aludhatunk egymásnál(persze szex nélkül) de délek hogy a smink kontaklencse nélkül észreveszi ezér kéne neki elmondani
2010. júl. 21. 20:27
 18/57 anonim ***** válasza:
Előbb már írtam, látott már lencse nélkül? bár attól független mert valakinek barna szeme van az nem azt jelenti, hogy roma! Szerintem inkább a csalódás lesz neki nagyobb baj, hogy nem mondtad el, mert végül is ez nem hazugság, csak egy titok, amit miatta nem mertél felfedni! Ha gondolod, írj privibe szívesen beszélgetnék veled erről...18l
2010. júl. 21. 20:28
 19/57 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy így van vele, pont ma volt az örsön egy cigány csávó megütött egy embert és beverte a fejét el is ájult eléggé vérzett hát, elvitték a rendőrök és ezt saját szememmel láttam, de vissza térve ha szeret akkor elfogadja, de lehet, hogy nem ha ennyire utálja őket.
2010. júl. 21. 20:29
 20/57 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem tőle hogy ugyan mi már a bajod velük? Erre aztmondta hogy olyan nemtiszták mintha mindig koszosak lennének a sötét szem bőr haj miatt éshogy igénytelenek. Meg olyan benyomást keltenek neki hogy retkesek meg belepik az országot
2010. júl. 21. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!