Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. 10 éves koromig árvaházban voltam a vér szerinti édesanyám elhagyott. Egy nagyon rendes jómódú család fogadott örökbe akik saját gyermekükként szeretnek tisztelnek elfogadnak és mindent megadnak nekem. 13 éves voltam amikor elköltöztünk más kertvárosba ahol már "más külsővel" kezdtem az életem. Elkezdtem sminkelni magam a bőrömnél kb 3 árnyalattal világosabb alapozó, vastagon kihúztam a szemem fekete szemceruzával a hajamat pedig befestettem nagyon világos, majdnem platina szőkére + kék kontaklencse. Az összkép lehet hogy így rib*ncosnak hangzik de egyáltalán nem az inkább cicás.nőies. Napra nemmegyek mert könnyen barnulok.<-ez volt a bevezető

14,5 voltam amikor a szerelmemmel aki egy igazi álom ..világoskék szem nagyon fehér bőr és kékesfekete haj+ jó test(16/F)összejöttem. Nagyon tetszettem neki imádni valóan udvarolt és istennőként tekintett rám. Nem is sejti, gondolja hogy cigány vagyok. Az igazi baj hogy azt se tudja hogy örökbe fogadtak és a nevelő szüleimnek elég kreolos bőre van szval azt hiszi hogy ilyen extra különleges kreol csaj vagyok és ez neki nagyon tetszik.

A másik HATALMAS baj hogy utálja a cigányokat állandóan azt mondja hogy irtani kell őket meg hogy az mindegyik egytől egyig egy retkes f*sz.

Nem nagyon érdekeltek ezek a dolgok addig amíg totálisan bele nem habarodtam és nem szeretném elveszteni. Ő is nagyon nagyon szeret figyelmes velem megértő stb. Nem nagyon tudnám elképzelni hogy a származásom miatt ez a nagy szeretet és ez a kapocs ami köztünk van a semmivé váljon és megutáljon mert tényleg annyira elképesztően utálja a cigányokat hogy pfuuu .. azér gondoltam erre hogy beszélek vele mert már elég sok pletyka kering a kertvárosban rólam és nemszeretném hogy ő is megtudja ezeket.

Köszi a válaszokat és ha lehet ne olyanokat irjatok hogy te retkes majom meg ilyenek hanem a kérdésemre válaszokat

2010. júl. 21. 20:10
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
10%

Először is a fiúd elég buta lehet hogy nem veszi észre rólad hogy cigány vagy.Én speciel hanghordozásról mitöbb szagról is megállapítom valakiről hogy cigány származású e vagy sem.

Amit tenni tudsz akár elmondod akár nem hogy megmaradsz "magyarizált" lánynak.A magyar identitást és életvitelt folytatod.Bizony nekem is van egy ismerősöm aki cigányt azaz félcigány lányt fogadott örökbe és hiába nevelte legjobb tudása szerint,tinikorára kijött belőle a vér és elkezdett bűnözni.

2010. júl. 21. 20:48
 32/57 anonim ***** válasza:
59%

szerintem, ha mérges lesz valamiért, akkor azért lesz, emrt eddig nem mondtad el.

de ha eddig szerette, akkor ezekután nem változhat meg a véleménye, mert ugyan az az ebmert vagy, mint aki eddig voltál. és ha eddig is egy aranyos, szerető lány voltál, akkor a származás nem számít semmit. egyébként hülyeség, h "benne van a véredben", mert ugyan annyi fehérbőrű ember van, aki lop, csal, csak azt nem fújják úgy fel.

fel a fejjel, én szurkolok, ha tényleg szeret, nem elsz probléma. a lényeg, hogy legyél őszinte. jobb elöbb túesni rajta...

2010. júl. 21. 20:50
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Leírom az őszinte véleményemet.

Először is, akármennyire szeret, nagyon könnyen lehet, hogy megharagszik rád, akár szakít is. Akárhonnan is nézed, hazudtál neki azzal, hogy nem önmagadat mutattad neki. Az meg csak súlyosbítja a dolgot, ha hosszabb ideje vagytok együtt. Minél tovább titkolod, annál rosszabb.

Ahogy előttem is írták, így végül is nem téged szeret, hanem azt, hogy különleges vagy (illetve egész pontosan ő annak hisz). Ha beismered, azzal elveszted ezt a különlegességedet. Pont olyan átlagos leszel, mint bárki más.

Lehet akármilyen rendes a srác, ha utálja a cigányokat, és megtudja, hogy te is az vagy, akkor igenis nagy az esély arra, hogy otthagy téged.

Amúgy gondoltál már arra, hogy így magadat is becsapod? Másnak mutatod magad, mint aki valójában vagy. Szerintem sokkal jobb lenne, ha felvállalnád önmagad.

2010. júl. 21. 20:53
 34/57 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek mindennel, de egyszer úgyis kiderülne, muszáj túlesned rajta. Akár veled marad akár nem. Remélem veled marad és boldogok lesztek mind a ketten. :)
2010. júl. 21. 21:03
 35/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte és bíztató válaszokat:) Holnap írok
2010. júl. 21. 21:07
 36/57 anonim ***** válasza:

Hat ez tenyleg egy hulye helyzet... ha a baratnom azt mondana, hogy cigany, akkor is vele maradnek, mert szeretem. A ciganyokkal kapcsolatban nekem is vannak eloiteleteim, de mindig hozzateszem, hogy vannak kivetelek, akiket en nagyon tisztelek es becsulok. Pl. Lakatos Attila borsodi ciganyvajda, o ramutat arra, hogy van ciganybunozes, nem szabad elsiklanunk felette, stb. Szerintem eloszor ezt magyarazd el a baratodnak, hogy nem minden cigany sz.rf.szu g.ci, csak nagyon sokan, viszont vannak kivetelek. Remelhetoleg ezt megerti. Es ha ezt belatja, akkor sokkal konnyebb dolgod lesz. Keress ra Lakatos Attilara YouTube-on, mutasd meg neki, ha nem ismeri, szerintem 100%-ban egyet fog erteni vele. Egy cigannyal.

19/F

2010. júl. 21. 21:15
 37/57 anonim ***** válasza:
Ja es sok sikert, majd irj :)
2010. júl. 21. 21:17
 38/57 anonim ***** válasza:

Szurkolok neked! :)

De én azt tanácsolnám, hogy a késöbbiekben legalább a kontaktlencsét hanyagold, szerintem.

2010. júl. 21. 22:30
 39/57 anonim ***** válasza:
86%

arra a kérdésre , hogy ki miért utálja a cigányokat:

Anyám barátja a légynek se ártana , soha semmi konfliktusa nem volt.

Miskolcon 2 úriember úgy gondolta kirabolják , szétvagdossák a ruháját , cigicsikkeket égetnek rajta mindezt a főutcán.

Legjobb barátomat a van cigid? kérdés feltevése után már 10en állták körbe ebből 4 nekiugrott és fogtörések állkapocs zúzódások lettek a következményei az ütéseknek!

Van miért utálni őket? VAN!

Nem tisztelnek senkit , semmit , ők bármit megtehetnek , verhetnek akárkit azért mert nincs cigid vagy csak mert levegőt mertél venni!

mind1 bocsi.

2010. júl. 21. 22:52
 40/57 anonim ***** válasza:

Komolyan megkönnyeztem a történetedet.=(

Sajnálak,remélem a barátod megértő lesz.

Viszont muszáj lesz neki elmondanod,örökké nem titkolhatod.

Szerintem elöször meséld el a történetedet,hogy mi volt a családoddal,az árvaházat...és mondd meg neki,hogy változtatni szerettél volna magadon,el szeretted volna titkolni mi vagy.és ,hogy sajnálod,hogy őt is becsaptad,meg,hogy szereted,és ettől még ugyanaz a lány vagy akit megismert.

Most belegondoltam ha az én barátom mondana el ilyet,én tuti nem hagynám ott,inkább együtt éreznék vele.

Meg ha szeret akkor a külsőségesek se fogják annyira érdekelni szerintem...hogy most kék e a szemed vagy barna...

Amúgy nagyon aranyos és értelmes lánynak tünsz.És ez a lényeg =).

Drukkolok Neked nagyon,majd ird meg kérlek,hogy mi volt.Kitartás!

19/L.

2010. júl. 21. 23:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!