Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedhetnek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnek meg egy uzletben dolgozo lannyal?

Figyelt kérdés

Egy uzletben jartam ahol a kasszanal egy nagyon aranyos lannyal talalkoztam. Mikor bementem elottem volt valaki, de az illeto mellett o ramnezett, 2-3 masodperces szemkontaktust, en kozben elkezdtem mosolyogni. Altam az illeto mogott, varva hogy sorra keruljek, kozben a lanyt neztem, mosollyal az arcomon, vegig a lanyt neztem, neha-neha o is ramnezett. Figyeltem a reszleteket, a hajat, a szeme szintet, hajat, fogait, nyakat,karjait, ujjait, kormeit...

Azota mind csak azon jar az eszem, hogy milyen uruggyel menjek vissza a boltba, hogy ujbol lassam.

Termeszetesen facebookon megkerestem a profiljat, de ott hiaba jelolnem, szerintem nem fogadna el, hisz ugye nem ismer.

Meg szeretnek ismerkedni vele, de nem tudom hogyan kezdemenyezzek, ilyen helyzeten meg nem voltam. Boltban biztos probalkozott mar nala 1-2 ramenos alak, facebookon meg szerintem nincs sok eselyem, nem is megy annyira ott az ismerkedos, meg szerintem az nem a leg megfelelo hely az ismerkedeshez.

Ti hogyan kezdemenyeznetek/ismerkednetek?

23/F

2020. jan. 12. 21:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Akkor kérj fagyállót, ha lefagynál. De csak a kocsidhoz használd. De így tudod oldani a helyzetet.
2020. ápr. 6. 20:51
 32/34 anonim ***** válasza:

Én virágboltban dolgozom. Volt már, hogy próbáltak udvarolni. Még olyan is bepróbálkozott, aki épp egy randira köttetett csokrot :D

Olyanokat szoktak mondani, hogy szép muka, illik hozzám,

"Szépek a virágok, szép munka, szép vagy te is" meg hasonlók. Volt már, aki telefonszámát is meghagyta nekem. Vagy volt, aki miközben a virágokat vettem ki neki, megsimogatta a kezem.

Jó persze, ez nem mindennapos, de akadnak ilyenek.

Nos, egy benzinkutas üzletben persze kicsit másabb, csak néhány ötletet akartam adni. Én nem zavarok el senkit, aki nem bunkó és tolakodó. Úgyhogy szerintem próbálkozz a lánynál nyugodtan.

2020. ápr. 6. 21:15
 33/34 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a virágbolt sem különb mint az anotalk. :)

Én mondjuk itt már adtam tanácsot egy srácnak nőként mit csináljon, hogy hívja el a lányt randira, de ezt nem azért írom, hogy most mindenki privátba letámadjon :D , már nem emlékszem mit mondtam neki, de a szakmája segített, aztán míg randin mosdóba kiment a lány akkor is chateltünk mert akkor léptem be és akkor is adtam valami tippet, tiszta színházi súgógépnek éreztem magam, de a randin már csak megköszönte, hogy segítettem neki, és még egy tanácsot kért gyorsan. :D Ilyet se akarod többet csinálni, de azért vicces volt.

2020. ápr. 6. 21:38
 34/34 A kérdező kommentje:
Amiota utoljara irtam, azota szinte nem voltam kint a lakasbol, igy tankolni sem voltam, igy nem talalkoztam a lannyal. Bejeloltem facebookon, de nem igazolt vissza, de nem lepodtem meg, szamitottam erre.
2020. ápr. 13. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!