Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék kép nélkül? Vannak ilyen chat alkalmazások? Semmi baj velem csak előbb szeretném megismerni a belső értékeket.
Itt megteheted mindazokkal, akik reagálnak rád vagy a hozzászólások közt vagy rád írnak privátban.
32/f
Neten bárhol, csak ne társkereső oldalon.
Igy kép nélkül neten keresztül lehetett volna már pár párom.
Mivel van párom, igy olyan 8-10 nővel csak szexig jutottunk. Mindnél, a képek csak 1-2 hónap múlva voltak. Addig csak beszélgetés.
Nem csak így lehet amit te írtál. De én már szexeltem olyan nővel, akit a trolibuszon szólítottam meg, vagy olyannal akit egy pláza ruhaboltjában.
Az a titka az ilyen idegenül odamenésnek, hogy olyan csajhoz menj oda, aki rád néz, rád pillant, bámul téged, többször elkapod hogy rád pillant, ilyenek. Mert ez annak a jele lehet, hogy tetszel neki, érdeklődik irántad. Aki rád sem hederít, el van foglalva a saját dolgával, ahhoz ne menj oda
"Az a titka az ilyen idegenül odamenésnek, hogy olyan csajhoz menj oda, aki rád néz, rád pillant, bámul téged, többször elkapod hogy rád pillant, ilyenek."
És ha ilyet kb. 10 évente egyszer tapasztalok, akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!