Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnek meg egy uzletben dolgozo lannyal?
Egy uzletben jartam ahol a kasszanal egy nagyon aranyos lannyal talalkoztam. Mikor bementem elottem volt valaki, de az illeto mellett o ramnezett, 2-3 masodperces szemkontaktust, en kozben elkezdtem mosolyogni. Altam az illeto mogott, varva hogy sorra keruljek, kozben a lanyt neztem, mosollyal az arcomon, vegig a lanyt neztem, neha-neha o is ramnezett. Figyeltem a reszleteket, a hajat, a szeme szintet, hajat, fogait, nyakat,karjait, ujjait, kormeit...
Azota mind csak azon jar az eszem, hogy milyen uruggyel menjek vissza a boltba, hogy ujbol lassam.
Termeszetesen facebookon megkerestem a profiljat, de ott hiaba jelolnem, szerintem nem fogadna el, hisz ugye nem ismer.
Meg szeretnek ismerkedni vele, de nem tudom hogyan kezdemenyezzek, ilyen helyzeten meg nem voltam. Boltban biztos probalkozott mar nala 1-2 ramenos alak, facebookon meg szerintem nincs sok eselyem, nem is megy annyira ott az ismerkedos, meg szerintem az nem a leg megfelelo hely az ismerkedeshez.
Ti hogyan kezdemenyeznetek/ismerkednetek?
23/F
Kérdezd meg tőle melyik a legjobb péksüti, vegyél belőle, meg egy kávét is, közben próbálj vele beszélgetni, mióta dolgozik ott, biztos nemrég, mert tuti emlékeznél rá, környékbeli-e, vagy bármi általános téma.
Kérdezd meg a nevét, dicsérd meg, meg a kaját is.
Ha figyel rád mesélj neki valami vicces sztorit, mondjuk, hogy tavaly valakinek elszabadult a shopban a palotapincsije és az egész benzinkút azt üldözte de senki nem merte megfogni olyan harcias volt. Vagy ami eszedbe jut, és elő tudod adni. Nevettesd meg, hogy megjegyezze az arcodat. Nem kell egyből randira hívni, csak ha már látod rajta az érdeklődést.
Folyamatosan jarkalnak ki-be az emberek, mindig von valaki fizetni, en meg nem tarthatom fel azzal, hogy csevereszek vele. Kulonben is, nekem annyira nem megy ez a spontankodas, plane ha kozben idegenek koslatnak fel-ala korulottem.
Valahol mashol lenne jo ha talalkoznank, es ugy beszelgetnenk.
Menj be minden nap tankolni, alkalmanként 3 litert 1000 Ft-ért - hamar fel fogsz neki tűnni, ha mosolyogsz (és tetszel neki), Ő fog megszólítani, onnan meg már könnyen megy, dícsérd meg a haját, ruháját, vagy ilyesmi... utána már ha elhívod valahová, jó eséllyel el is megy veled.
29/F
Igen ez mindenképpen jó ötlet, ha 1000 forintért bemész tankolni az tuti, hogy biztosan megjegyez, ebből a szempontból tökéletes. :D
Megjegyzi, hogy te vagy az aki mindig 3 literrel tele tankolja a kocsit..... :D
Azért nincsen mindig annyira tele a kút, este fele meg főleg (22-23ó)
Leírták itt már pár ötletet, hidd el azt, hogy szinte majdnem mindegy, hogy hogyan mész oda, ha azt látja, hogy magabiztos vagy és nem vagy feszélyezett akkor szinte mindegy is, hogy milyen szöveggel mész oda.
Még ebből az 1000Ft-os tankolásból is ki lehet jönni pozitívan, ha a képeden nagy vigyorral elsütöd azt amikor ezt megjegyzi "Hááát igen, ennyivel mindig tele tankolom a kocsit" -nevetés-
A jó kommunikáció az csodákra képes, vigyorogva és kicsit vicces adod elő akkor Ő is fog mosolyogni, ennél pozitívabb indítás pedig csak reakcióhoz vezet az pedig jó kimenetel.
Hát a te helyzeted még egyszerű is.
Nekem is tetszett egy fiú az üzletből, eddig kétszer mentem vissza sikertelenül mivel nem volt ott. :/
Nem is olyan üzlet ahova sűrűn jár az ember.
A benzinkútra pedig elég sűrűn szoktak. Próbálj olyan időpontba menni amikor nincsenek túl sokan. Írd meg azért, hogy voltál-e azóta.
Azota meg tankoltam parszor, de csak egyszer volt o a penztarnal. Ezuttal nem vigyorogtam neki annyira, de probaltam igy is szemkontaktust kialakitani vele. Ugy lattam rajta, hogy felismert, majd mikor kimentem visszaneztem, es lattam, hogy utanam nezett.
Az a baj, hogy meg nem jottem ra, hogy mikor van o a penztarnal, hogy akkor tankoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!