Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedhetnek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnek meg egy uzletben dolgozo lannyal?

Figyelt kérdés

Egy uzletben jartam ahol a kasszanal egy nagyon aranyos lannyal talalkoztam. Mikor bementem elottem volt valaki, de az illeto mellett o ramnezett, 2-3 masodperces szemkontaktust, en kozben elkezdtem mosolyogni. Altam az illeto mogott, varva hogy sorra keruljek, kozben a lanyt neztem, mosollyal az arcomon, vegig a lanyt neztem, neha-neha o is ramnezett. Figyeltem a reszleteket, a hajat, a szeme szintet, hajat, fogait, nyakat,karjait, ujjait, kormeit...

Azota mind csak azon jar az eszem, hogy milyen uruggyel menjek vissza a boltba, hogy ujbol lassam.

Termeszetesen facebookon megkerestem a profiljat, de ott hiaba jelolnem, szerintem nem fogadna el, hisz ugye nem ismer.

Meg szeretnek ismerkedni vele, de nem tudom hogyan kezdemenyezzek, ilyen helyzeten meg nem voltam. Boltban biztos probalkozott mar nala 1-2 ramenos alak, facebookon meg szerintem nincs sok eselyem, nem is megy annyira ott az ismerkedos, meg szerintem az nem a leg megfelelo hely az ismerkedeshez.

Ti hogyan kezdemenyeznetek/ismerkednetek?

23/F

2020. jan. 12. 21:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Na, ha még mindig foglalkoztat ideje a tettek mezejére lépni :)

Járj be egy kávéra, akármi. Láttad azóta?

2020. márc. 3. 00:17
 22/34 anonim ***** válasza:

Az előttem legitolsó a jó ötlet és életszerű.

Bejárni egy kávéra, egy sütire. Megdicsérni a kávéját. Az már jó ürügy beszélgetesre. Minél lazább, természetesebb, annál gördülékenyebb . Mintha már régen ismernétek egymást, úgy beszélgess vele.

A nők nem fogékonyak az izzadós tenyerű, bizonytalan fickókra. Ami viszont nem jelenti azt, hogy terpesztett lábú, széttett karú macsóként kell szerepelni.

Lazán, könnyedén, mintha valamelyik haveroddal beszélgetnél. Ha forgalom van, várd ki, míg elül a nagy jövés-menés. Már az is jó téma: "Látom, nagy a forgalom. Mikor lazít? ". Vagy: innék még valamit, mit ajánl? Egy teát? Milyet? Te melyiket szereted, kipróbálom azt is. Stb.

Banális szövegekkel is lehet indítani, s a reagálásából kiérzed, hogyan áll hozzád, figyelmes-e, stb. Vagy közömbösen válaszolgat.

Aztán meg ki tudja, lehet, hogy nűszak végén a pasija jön érte.

2020. márc. 3. 02:39
 23/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem kavezom, meg szerintem hiaba kezdek el ossze-vissza beszelni mindenfelerol, az szerintem nem segit. Az a baj, hogy nem tankolok minden nap, es mikor megyek is nem mindig o van a penztarnal. Lehet jobb lenne, ha emiatt a facebookon vennem fel a kapcsolatot vele?
2020. márc. 4. 20:34
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem lenne jobb. Mivel csak egy ember vagy számára a sok közül. Rémisztő hatást ébreszthetsz, hogy "kiderítette ki vagyok" "élőben nem is mukkan meg".

Próbáld kivűlről nézni azt amit leírtál, ne bújj a kifogásaid mögé és ne rejtegesd a mujaságod, mert nem bontod le soha ezt a gátat.

2020. márc. 5. 06:00
 25/34 A kérdező kommentje:

Ma voltam tankolni, de nem talalkoztam a lannyal. :(

Igazad van azzal kapcsolatban, hogy szemelyesen kellene vele beszelni, de egyszeruen nekem ez nem megy. Nem azert mert novel van dolgom, nekem alapbol az ismerkedes/kapcsolatteremtes masokkal borzaszto nehez. Ha ezen mulik, akkor soha nem lesz baratnom, nem leszek kepes onerobol valakivel megismerkedni.

Ezert gondoltam, hogy esetleg facebookon keresem meg...

2020. márc. 5. 22:10
 26/34 anonim ***** válasza:
Ne facebookon, menj oda egy haveroddal, de ne azért hogy szóba elegyedj a lánnyal, ne is említsd a haverodnak, hanem csak többen menjetek hogy jobban érezd magad. Aztán legközelebb megint egyedül mész nem fogsz annyira parázni mit szól a lány, és jobban tudsz vele beszélgetni. Csak az a baj hogy ritkán van ott, így nehezebb. Különben kollégáival is beszélgethetsz, hátha megtudod van e barátja.
2020. márc. 6. 00:16
 27/34 anonim ***** válasza:

Viccelsz? Január 12 óta nem sikerült semmi és még mindig ennyire érdekel?

Megtaláltad egyébként már facebookon? Ha igen, akkor jelöld be az is jobb, mint ez a semmi.

2020. márc. 22. 16:30
 28/34 A kérdező kommentje:

Persze, hogy meg mindig erdekel, nem is tudom miota nem talalkoztam ilyen szimpatikus lannyal.

Igen, megtalaltam facebookon, de nem jeloltem be.

2020. márc. 24. 21:10
 29/34 anonim ***** válasza:

Basszus nem értelek. TE írod, hogy visszanézett rád múltkor. :) Két gondot látok: egyrészt önismereted kellene mélyítened szerintem, és a lelki blokkjaidat feloldani, ez minden más szempontból is hasznos (gyerekkori emlékeidet is felidézned ehhez, és megértened az összefüggéseidet).

A másik gond meg csak annyi, hogy többször arra kellene járnod, hogy pont ott legyen akkortájt. Egyszer úgy is ott lesz.

Sajnos, vagy nem sajnos, nincs más: javaslom keresni az élő ismerkedést. A net akkor jó, ha nincs más lehetőség, pl külföldi az illető (messze van), vagy épp nem tud sok ember közé menni az ember, ismerkedni. Ahhoz meg, hogy tudj ismerkedni, egy másik kérdés, arról írtam az előbb, hogy önismeret mélyítés, trauma oldás stb, természetgyógyásszal / pszichológussal, vagy önmagad, pl művészetterápiával stb.

2020. márc. 29. 01:22
 30/34 A kérdező kommentje:
Csak amiatt van bennem gat, mert attol felek, hogy elkezdek beszelgetni vele, es nem fogom tudni hogy mit mondjak, emiatt megszakad a kommunikacio, vagy megrosszabb lefagyok egeszen, es nem tudok majd megszolalni sem, az meg eleg ciki lenne.
2020. márc. 29. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!