Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most az miért olyan hihetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az miért olyan hihetetlen, hogy egyszerűen nincs helyszín és alkalom az életemben ahol lányokkal ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés

Ismerkedni szeretnék, nem buliban rárepülni valakire hanem beszélgetni, megismerni, meghallgatni, nyitni és megnyílni. Ezer meg egy hely van ahol le lehet szólítani egy lányt, így van? De tulajdonképpen miért is? Olyankor ő nyilván leveszi, hogy most mit szeretnék és sajnos ez nemtól függetlenül negatívan befolyásolja a társalgás lazultságát, életszerűségét. Értitek? Olyan helyszínt nem találok ahol más miatt vagyunk együtt és egymásra találunk. Erre lenne szükség. Barátkozni első körben, hol érdemes?

Írjatok bátran, fogok reagálni csak van még egy elintéznivalóm mára, köszi!

2019. jan. 4. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Egy nő 2 perc után tudja 98%-os eséllyel, hogy akarna-e tőled valamit (legalább egy randit) vagy sem, barátkozni felesleges. Legtöbbször tévútra vezet, mert a csaj már tudja hogy nem akar tőled semmit, de te rengeteg időt elcseszel rá.

Akik azt mondják hogy bejön nekik a csajokkal a barátkozás, azok nem a barátkozás miatt sikeresek, hanem mert ők is ugyanúgy egyből tetszenek már a csajoknak, a csaj hamar tudja hogy akar tőlük valamit, ők is csak feleslegesen húzzák a saját idejüket.

Komolyan hány évesnek kell lenni, hogy rájöjjön valaki, hogy a nőkkel akiktől akarsz valamit romantikusan, nem előbb barátkozni kell? Nekem olyan 20 éves koromban már sikerült.

Van egy sportos, atlétikus, jóképű, nagyon nagy dumás és vicces haverom, aki esküszik rá, hogy a csajokkal barátkozni, haverkodni kell először, de nem vágja le, hogy ez azért "működik" őnála, mert rengeteg lány már pár perc után odáig van a magával ragadó, szórakoztató személyiségéért és utána ő is feleslegesen húzza amúgy az időt hetekig-hónapokig.

2019. jan. 4. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
2: 2 perc után én nem tudnám eldönteni, hogy egy csinos nő vajon egy hűtlen, megbízhatatlan ember e. Azt sem, hogy egyezik e a humora az enyémmel. Azt sem, hogy ő örökmozgó e én pedig otthonülős. Általánosságban mennyire egyezik a világképünk, ízlésünk stb. Tehát nekem először össze kell barátkozni a csajjal, hogy kialakulhasson, hogy akarok tőle valamit, hogy egyáltalán összeillenénk e. Fölösleges valakire nyomulni csak mert jó a segge, ha csak elbeszélünk egymás mellett abból úgysem lesz jó kapcsolat. Tehát barátkozni kell. Rosszul gondolom? (31/F)
2019. jan. 4. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Elárulnád, kérdező, mit értesz a "társalgás életszerűsége" alatt?
2019. jan. 4. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából nem hihetetlen. 62 35 alatti nőismerősömből 60 kapcsolatban van, 1 zabigyerekes aki "segíjen" él, mert a "menő kan" biológiai apa már rég elhúzott és 1 szélsőségesen karrierista.

Ilyen arányokkal, nemhogy hihetetlen, hanem "BIZTOS, hogy nincs helyszín és alkalom".

2019. jan. 4. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:

a hármas jól leírta az indokokat..

az életszerűség az az, mikor nem motoszkál a fejedben, hogy "most randi üzemmód van, vannak dolgok amiket ilyenkor nem teszünk míg másokat kötelezően"..

ezt élem egész életemben, az emberek különböző arcaira figyelhetek fel különböző szituációkban, pont ezért szeretném megismerni a hozzám legközelebbi embert különböző élethelyzetekben..

nem tudok beleszeretni egy burkolatba, sőt egy alkalomszülte belső emberbe sem..

nincs semmi gondom az egyedülléttel értitek..ez a társkeresés nálam egy kísérlet csupán..szóval annak nagyon de nagyon nyomós oka kell legyen, hogy valaki az életem része legyen..miért? nem tudom. biztosan nem azért mert egoista vagyok és lenézek sok embert..ezt a baráti köröm összetétele, terjedelme, minősége mutatja..szóval nem vagyok én egy nagy valami csak nem kényszerít rá semmi, hogy egy szexkapcsolat szintű valamire rámondjam, hogy "wow házas vagyok"

2019. jan. 4. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:

3-6:

Ha külsőre tetszetek egymásnak és pár perc beszélgetés után nem láttok semmi alapvető defektet a másikban (olyat, ami ennyi idő után észlelhető), akkor menjetek el egy randevúra, ahol kettesben beszélgethettek 3-4 órán keresztül egymás mellett ülve, egy ital mellett. Amiket írsz, hogy "megbízhatatlan ember e. Azt sem, hogy egyezik e a humora az enyémmel. Azt sem, hogy ő örökmozgó e én pedig otthonülős. Általánosságban mennyire egyezik a világképünk, ízlésünk stb." ezek is néhány randi alatt kideríthetőek. Nem olyan bonyolultak az emberek, hogy több tucat, több száz órát kelljen egy-egy emberre áldozni, amíg rájössz mennyire vonzódsz hozzá.

Nem kell futószalagon ismerkedni, de ha ti évi 1-2-5-10 nőnél akartok próbálkozni (talán ennyivel lehet ezzel a módszerrel), akkor nagyon kicsi az esélyetek a sikerre, mert egyszerűen túl kevés nőt ismertek meg, miközben viszonylag sokkal kell ahhoz, hogy legyen "egyezés" (amiről ti is pont sokat írtok, hogy azt szeretnétek).

2019. jan. 4. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

"Általánosságban mennyire egyezik a világképünk, ízlésünk "

:D Na iiiigen, ez az ami nálam pl. kizárt, a világon nincs hozzám hasonló (nem, nem úgy értve, hogy "túl jó vagyok másokhoz képest", vagy "különleges", hanem csak úgy bizarr... fookin life)

2019. jan. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!