Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy pasit még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy pasit még jobban magamba bolondítani?

Figyelt kérdés
Próbálom kihozni a maximumot magamból, már amennyire a munkám engegi, mert mindennap hulla fáradtan érek haza. Fizikia és szellemi munkát is végzek egyaránt. Ha tehetem sétálok, edzek, ha megyünk valahová smink, jó rucik vagy ennyi elég hozzá, hogy teljes mértékben vonzódjon hozzám?

#szerelem #kinézet #párkapcsolat fenntartása
2020. jan. 12. 15:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nah igazolnak is :D màsnak elég ha diszpinty csak a nö :)edz sokat csak igy tovàbb ;)

Sok esetben nincs nehez dolga egy nönek csak akkor ha Fèrfit szeretne :)

2020. jan. 12. 16:29
 12/23 A kérdező kommentje:
8-as. Barkinek aki olvassa es van otlete. En most pl. 3D-s muszempillara gondoltam. Volt mar, nem vagyok en se a mu dolgok hive, de neha kell a valtozatossag is. 🙂Szemelyisegben osszeillunk ez teny. Mindketten szereny, kedves, turelmes emberek vagyunk. Viszont nalam ha kiverik a biztositekot direkt szant szandekkal es igazsagtalansag er, nem toleralom.
2020. jan. 12. 16:41
 13/23 anonim ***** válasza:

Smink meg jó rucik? Eddig terjed a kapcsolat? Erre bármelyik nő képes.

Támogatás, szeretet, törődés, megértés, odaadás, bókolás, jó szex, közös programok, egymás életének kiegészítése esetleg..

2020. jan. 12. 17:55
 14/23 Looking_for_Alaska ***** válasza:
100%
Ne bolondítani akard, hanem légy a társa, mindenben. Nem a smink és a jó ruci a fontos, hanem hogy számíthasson rád, a hétköznapi apróságokban ugyanúgy, mint az esetleges problémákban.
2020. jan. 12. 19:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatnám azt, hogy legyél önmagad, de ahogy látom az édeskevés. Smink, ruci, edzés, meg a 3D műszempilla. Gratulálok. Biztos van olyan, akit ezzel is meg tudsz fogni, de ez mind felszínes meg üres. Külsőség.

A külső megfog,a BELSŐ megtart, a jó szex pedig összeláncol.

2020. jan. 12. 20:20
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Pedig nem mond rossz dolgot az egyes, csak durván adta elő. Kérd meg, hogy kényeztesse a lábadat, azt a pasik nagy résez nagyon szereti, de a nő is rájön idővel, hogy jó érzés neki is:).
2020. jan. 12. 21:41
 17/23 Rockarc ***** válasza:

Eloszor is szamit, hogy a "pasi" milyen. Ha nem akar toled tobbet a szex-en kivul, akkor tok mindegy hogyan tepersz. Masodszor pedig igen rossz uton jarsz, ha a kulsosegre gyursz a belsod pedig romokban. Egyreszt most sok energiat fektetsz bele, es o is odaig van meg vissza, de par honap mulva, amikor mindkettotok lenyugszik, mar nem lesz tuti smink, meg a masra nem nezes is a multe lesz, egybol problemak lesznek.

Imadom, ha csinos a baratnom, de ennyi egy kapcsolathoz keves. Akkor inkabb legyen kevesbe csinos, de igazi no, akihez ragaszkodik az ember.

43F

2020. jan. 12. 23:05
 18/23 A kérdező kommentje:
Engem belsoleg is megfogott. Nagyon segitokesz, rendes ember es szeretem. Abban szerintem, hogy tetszeni akarok neki es tippeket kertem hozza nincs kivetnivalo. Szerintem minden no igy van ezzel, aki igenyes onmagara egy kicsit, de igyekszem nemcsak a kulsommel megfogni, itthon besegitek a haztartasban, allatokrol gondoskodok. Azt hiszem mar keszulnek a kozos jovore, ami hamarosan be fog kovetkezni es szeretnem megtartani ot hosszu tavon.
2020. jan. 13. 03:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem érted, segítek. Egy NŐ nem csak a külsejére ad, hanem foglalkozik a belső lelki egészségével. Egy NŐ megteremti az otthont, a hátteret. Egy NŐ a nyugalom, és a béke szigete a férfinak. Nem azért fog veled maradni, mert smink, meg ruci, meg stb. Hanem azért, mert nyugalmat és biztonságot talál melletted. TÁRSAT, aki ott van a hétköznapokban, akivel lehet nevetni, és akivel megoszthatja a gondolatait, akivel képes beszélgetni. Alap, hogy nem hagyom el magam egy kapcsolatban, sem külsőleg, sem belsőleg. Odafigyelek magamra, és a másikra is. Felismered, mikor mire van szüksége. Ezzel leszel pótolhatatlan. Persze csak akkor, ha a másik is ezen elvek mellett működik.
2020. jan. 13. 09:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Ne haragudj már, de te ezt honnan tudod, hogy én tőlem ezeket nem kapja meg? Az egyik legjobb lelki társam, akivel bármikor bármiről tudok beszélgetni. Beágyazok neki ha nálunk alszik, közös vacsora, ajándékok, meglepik egymásnak alkalmakkor. Szerintem ennél nem több egy férfinak. Ki írta itt azt, hogy én csak és kizárólag csak a külsőmmel akarom megfogni?
2020. jan. 13. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!