Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy pasit még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy pasit még jobban magamba bolondítani?

Figyelt kérdés
Próbálom kihozni a maximumot magamból, már amennyire a munkám engegi, mert mindennap hulla fáradtan érek haza. Fizikia és szellemi munkát is végzek egyaránt. Ha tehetem sétálok, edzek, ha megyünk valahová smink, jó rucik vagy ennyi elég hozzá, hogy teljes mértékben vonzódjon hozzám?

#szerelem #kinézet #párkapcsolat fenntartása
2020. jan. 12. 15:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%

Mutasd meg neki a lábszagod.

Én ettől nagyon beleszeretnék egy lányba.

2020. jan. 12. 15:57
 2/23 A kérdező kommentje:
Olyat nem tennék és nem büdös, esetleg a tied.
2020. jan. 12. 16:01
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk nem ártana ha lenne egy érdekes személyiséged ami ebből nem derült ki. De mivel a jellemzésedet kimerited az edzés meg smink, ruci dolgokkal... hát nem is tudom.
2020. jan. 12. 16:07
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A smink-ruci elég kevés. Én azt mondanám, h légy kedves.
2020. jan. 12. 16:11
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadással, szeretettel és azzal, ha biztos pont leszel az életében.
2020. jan. 12. 16:14
 6/23 anonim ***** válasza:
9%

Gazdagot? Mivel tisztában van vele - a kérdésből is egyértelműen kiérződik - hogy a pénzére van szükséged így ez csak érdekkapcsolat lehet. Sejted ugye, hogy mit kell érte adnod? És bármit amit kitalál, különben mondhatja, hogy "szevasz" és a pénz elérhetetlenné válik a számodra.

De végül is te szegődtél egy kvázi-prostinak, így vállaltad az ezzel járó "munkakörülményeket".

2020. jan. 12. 16:17
 7/23 anonim ***** válasza:
28%

Egyszer vedd fel az ö polojat(valamiert ez bejön a pasiknak hogy rajtad van az ö cucca)

A haverjai/csaladja legyenek töled elragadtatva (imàdjàk ha büszke lehetnek a nöjükre)

Okozz olyan dolgokat ill motivald segits neki olyanokban amik utan elmondhatja hogy ez Nélküled nem sikerült volna

Legyen önallo életed is, ne adj ki mindent magadrol (valahogy vonzza öket ha a nö körül valami titok is van)

Harmadik fél/konkurencia megjelenese eseten lègy extrém higgadt magabiztos mosolygos, vedd at az iranyitast (igy làtja hogy nem a "gyengébb" bènàbb növel jàr, hanem a tutibbal, nyerted a "versenyt"). Féltékenysegi rohamokat, de sunyi célzasokat is el lehet felejteni.

Vagy tedd függövè magadtol(valaki utan special csak azert kapar a ferje es hü mert ketten visznek egy vallalkozast es az egesz elete munkaja van benne hülye lenne egy felrelepessel is elcseszni, felnez a felesegere)

Meg ilyesmik.

De azon en is elhültem hogy kerdezö gondolatai csak a külsöségekre terjednek ki. Az vajmi kevés tenyleg.

2020. jan. 12. 16:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
És most ez ki neked konkrétan? Mert azt nagyon nem írtad.
2020. jan. 12. 16:19
 9/23 anonim ***** válasza:
27%
7.vagyok. amiket irtam az valodi ferfiakhoz kellenek, mert amugy mulya kis senkik megfogàsàhoz/megtartàsägoz tenyleg elég egy smink is.
2020. jan. 12. 16:20
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudnod, hogy mi vonzza!

Szex, intimitás, jó kaják, programok..

2020. jan. 12. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!