Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha SOHA nem mosolyog rám egyetlen nő sehol, szórakozóhelyeken se, akkor ronda pasi vagyok?
Figyelt kérdés
F/29
kép privátban aki el akar borzadni.
2020. jan. 5. 22:28
12/18 anonim válasza:
Mintha ezt el lehetne dönteni.
13/18 anonim válasza:
Rá se ránts! Rám is csak Isten mosolyog, közben mutatva felém a középső ujját.
14/18 anonim válasza:
De most komolyan, ki szokott vadidegenekre mosolyogni? Mármint a szolgáltató szektor dolgozóin kívül.
15/18 anonim válasza:
#12, képzeld, el lehet, csak te nem vagy azon a fejlettségi szinten.
17/18 anonim válasza:
#14 Én szoktam, és nem vagyok a szolgáltató szektorban.
18/18 anonim válasza:
Szép biztosan nem vagyok, főleg, így 60 felett. Nem leltározom, hogy mosolyognak-e rám nők, vagy hányan?
Eddig kb egy évig éltem valamiféle párkapcsolat nélkül. Erre koncentrálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!