Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ismerkednek szórakozóhelyeken az emberek?
Figyelt kérdés
Amikor úgyis tudják,hogy nem lesz belőle semmi.Miért pont ott kell ismerkedni ?2012. júl. 24. 15:54
1/18 ASOT 

válasza:

mert megpróbálják mindenhol ahol csak lehet!
az esély mindenhol megvan rá...még ha egyes helyeken kicsi, akkor is.
3/18 anonim válasza:
Józaneszű gondolkodással a következő okokra tippelek:
1. Nem tudnak jobb helyet erre a célra. (fiatalkorban ez még nem is akkora gond)
2. Szerintük lehet belőle valami, és szokott is lenni belőle, meg amúgy is ilyenkor még hiszékenyek (vagy olykor kitartóak) ezek az emberek. :D
4/18 anonim 

válasza:

Mert a legtöbb ember éppen ezért megy oda, és emiatt jobbak az esélyek. Hogy mi lesz belőle, az más kérdés, de az első lépéseket könnyebb megtenni, és ez vonzó lehetőség.
5/18 anonim 

válasza:

o.társamnak onnan van több mint 2 éves kapcsolata
6/18 ASOT 

válasza:

nekem a 3. komoly kapcsolatom jött össze egy szórakozóhelyről.
7/18 anonim 

válasza:

"nekem a 3. komoly kapcsolatom jött össze egy szórakozóhelyről."
Nekem a negyedik. Egy hét alatt. :D
8/18 ASOT 

válasza:

haha :)
neem komolyan, najó igaz lassan 4 évvel ezelőtt volt. :)
azóta csak 1-2 hetesek voltak néha néha. De csak amikor tényleg nem volt senkim!
De általában vagy tényleg "csak azért" mentem oda vagy 1-2 haver miatt.
9/18 anonim 

válasza:

Miért ne lehetne belőle semmi? Az első találkozásom a párommal egy koncerten történt (bár itt még nem beszéltünk). A második találkozás egy másik koncerten egy másik helyen, a harmadik egy koncert előtt. Ennek lassan 9 éve, és háromból kétszer részeg is voltam...
10/18 A kérdező kommentje:
Igen részegen bátrabb az ember,úgy könnyebb.Hallottam már ilyenről hogy szórakozóhelyen ismerte meg az ember a párját,de nem ez a jellemző.Nem hinném hogy az emberek legfőképp ezért járnának bulizni.
2012. júl. 24. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!