Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ismerkednek szórakozóhel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ismerkednek szórakozóhelyeken az emberek?

Figyelt kérdés
Amikor úgyis tudják,hogy nem lesz belőle semmi.Miért pont ott kell ismerkedni ?

2012. júl. 24. 15:54
1 2
 11/18 assurbanapli ***** válasza:

haha, törölted a válaszom meert kimondtam az igazat: antiszocvagy!

és igen pontosan azér járnak szórakozó helyekre hogy találkozzanak egymással, és nem a gykn tesznek fel idétlen kérdéseket

2012. júl. 24. 17:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Mer? Hol ismerkedjenek?Otthon a spejzban?
2012. júl. 24. 18:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó,jó nagy hülye vagy,máshol is lehet ismerkedni.Utolsó elötti,nem töröltem semmit,mit írtál ami annyira igaz volt?Ja és ez nem idétlen kérdés :D
2012. júl. 25. 00:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Na ne személyeskedj légy szíves, ilyen alapon Te vagy a hülye nem én- de nekem nem kenyerem a másik oltása, úgyhogy nem mondtam semmit. Képzeld, mindkét komoly kapcsolatom rock klubban "született" (egyik 4, másik 3 éves) ma már házasok vagyunk, és nem kivételes esetről van szó. A szórakozóhelyen is emberek vannak, nem retardáltak meg perverzek. Csak tudni kell ismerkedni/ választani. Az,hogy neked nem jött be az élet, az vár egyéni szoc. probléma ;)(Járjál könyvtárba,hátha...)
2012. júl. 25. 09:42
 15/18 anonim ***** válasza:
*már*
2012. júl. 25. 09:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem jött be,és még bejöhet.Azért hülyéztelek le mert fa.szságokat írsz,hogy a spejzben kéne ismerkedni,mintha csak a diszkóban lehetne,máshol már nem,megannyi helyen lehet.Elég érdekes megállapítás hogy a szórakozóhelyen nincsenek őrültek meg perverzek.
2012. júl. 25. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Hallottam már olyat hogy szórakozóhelyen egy fiú részegen sokkal jobban produkálta magát és még a csaj meg is adta neki a telefonszámát, aztán másnap amikor elmúlt a részegség, és randiztak a srác egy kerek nulla volt.

Olyanról is hallottam, hogy egy csaj csókolózott részegen egy sráccal másnap meg nem ismerte fel az utcán.

Szóval én inkább megadom a módját az ismerkedésnek, józanul. xD

2012. júl. 25. 16:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Azért volt a srác kerek nulla mert másnapos volt :D Másnap buli után én sem találkoznék semmilyen csajjal :D
2012. júl. 25. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!