Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ismerkednek szórakozóhelyeken az emberek?
Figyelt kérdés
Amikor úgyis tudják,hogy nem lesz belőle semmi.Miért pont ott kell ismerkedni ?2012. júl. 24. 15:54
11/18 assurbanapli válasza:
haha, törölted a válaszom meert kimondtam az igazat: antiszocvagy!
és igen pontosan azér járnak szórakozó helyekre hogy találkozzanak egymással, és nem a gykn tesznek fel idétlen kérdéseket
12/18 anonim válasza:
Mer? Hol ismerkedjenek?Otthon a spejzban?
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó,jó nagy hülye vagy,máshol is lehet ismerkedni.Utolsó elötti,nem töröltem semmit,mit írtál ami annyira igaz volt?Ja és ez nem idétlen kérdés :D
2012. júl. 25. 00:02
14/18 anonim válasza:
Na ne személyeskedj légy szíves, ilyen alapon Te vagy a hülye nem én- de nekem nem kenyerem a másik oltása, úgyhogy nem mondtam semmit. Képzeld, mindkét komoly kapcsolatom rock klubban "született" (egyik 4, másik 3 éves) ma már házasok vagyunk, és nem kivételes esetről van szó. A szórakozóhelyen is emberek vannak, nem retardáltak meg perverzek. Csak tudni kell ismerkedni/ választani. Az,hogy neked nem jött be az élet, az vár egyéni szoc. probléma ;)(Járjál könyvtárba,hátha...)
16/18 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem jött be,és még bejöhet.Azért hülyéztelek le mert fa.szságokat írsz,hogy a spejzben kéne ismerkedni,mintha csak a diszkóban lehetne,máshol már nem,megannyi helyen lehet.Elég érdekes megállapítás hogy a szórakozóhelyen nincsenek őrültek meg perverzek.
2012. júl. 25. 14:54
17/18 anonim válasza:
Hallottam már olyat hogy szórakozóhelyen egy fiú részegen sokkal jobban produkálta magát és még a csaj meg is adta neki a telefonszámát, aztán másnap amikor elmúlt a részegség, és randiztak a srác egy kerek nulla volt.
Olyanról is hallottam, hogy egy csaj csókolózott részegen egy sráccal másnap meg nem ismerte fel az utcán.
Szóval én inkább megadom a módját az ismerkedésnek, józanul. xD
18/18 A kérdező kommentje:
Azért volt a srác kerek nulla mert másnapos volt :D Másnap buli után én sem találkoznék semmilyen csajjal :D
2012. júl. 25. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!