Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném megkérni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megkérni a barátnőm hogy maszturbáljon elöttem. Haragudna ezért? 18F

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel már 4-5 hónapja járunk és nagyon szeretjük egymást. :) Álltalában fantasztikus szeretkezésekben van részünk és a kapcsolatunk érzelmi oldala is felhőtlen! :D Viszont egy dologra nagyon nagyon vágyom: arra, hogy maszturbáljon elöttem. Annyira szeretném a dolgot. :( Lévén, hogy én szoktam neki masztizni és azt mondja, egyszerűen nem tudja megunni, annyira aranyos és szexis szerinte! :D Ezzel mindig képes vagyok lenyűgözni és feltüzelni a leányzót! :) Úgy gondolom, nagyon intim és bizalmas már a kapcsolatunk. Szerintetek gond lenne, ha megkérném hogy maszturbáljon nekem? Arra gondoltam, hogy amikor szeretkezni fogunk legközelebb, a kezemmel megérintem gyengéden a punciját és közben csókolózunk. Közben simogatom a csiklóját, majd egyszercsak megkérem a dologra. Szerintetek? Nagyon szeretném a dolgot, persze a legfontosabb az, hogy továbbra is boldogok legyünk. :) Nem akarom eröltetni, ha nem szeretné, el fogom fogadni.
2010. júl. 21. 11:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :D

Hű, ez mesés volt, egyszerűen csodálatos, sokkal jobb mint hittem! :D Mert MEGTETTE! :D Nah, elmesélem mi volt. :) :) Szóval már jó ideje szexeltünk és úgy tettem ahogy leírtam tegnap: ő feküdt a hátán, csókolóztam vele, közben simogattam a punciját. Aztán megkértem a dologra. Először néhány másodpercig kicsit megijedt, majd hatalmas mosoly lett az arcán és elkezdtünk nevetni, nagyon felszabadultan! :D :D Utána azt mondta: "Tényleg ezt szeretnéd?", mondtam, csak ha ő is akarja, mire a lány: "Hát persze! Hiszen ez természetes dolog, nincs ebben semmi rossz. Sőt..." Aztán belekezdett! :,D Nem tudtam elhinni, egy álmom vált valóra és olyan felszabadutan masztizott, SEMMI gátlásosság nem volt benne, nagyon élvezte és teljesen ellazult, beleélte magát a szituba. :) :) Aztán azt mondta, hogy:" Gyere, Te is masztizz elöttem!" :D Egyszerre csináltuk egymás elött, egyszer hol én, hol ő élvezett el, hihetetlen volt! :D Utána még nagyon sokat szexeltünk és ő meg én még rengeteget masztiztunk. :) Nagyon szép volt. :)

2010. júl. 22. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:
éééééljen.:DDD(Y)
2010. júl. 23. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
grat és irigyellek :)
2010. júl. 23. 09:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Na, mondtam én h nincs ebben semmi nagy dolog, megtette:)
2010. júl. 23. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem most van alakulóban egy ducibb csaj,ha sikerül vele összejönnöm,akkor én is megkérem majd erre,úgyis izgat az ilyesmi.
2010. júl. 24. 01:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :D És minden jót kívánok a ti kapcsolataitokhoz is. :)
2010. júl. 24. 07:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Jé! egy boldog ember a GYK-n :) grat ;)
2011. okt. 14. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!