Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a barátnőm hogy maszturbáljon elöttem. Haragudna ezért? 18F
Sziasztok! :D
Hű, ez mesés volt, egyszerűen csodálatos, sokkal jobb mint hittem! :D Mert MEGTETTE! :D Nah, elmesélem mi volt. :) :) Szóval már jó ideje szexeltünk és úgy tettem ahogy leírtam tegnap: ő feküdt a hátán, csókolóztam vele, közben simogattam a punciját. Aztán megkértem a dologra. Először néhány másodpercig kicsit megijedt, majd hatalmas mosoly lett az arcán és elkezdtünk nevetni, nagyon felszabadultan! :D :D Utána azt mondta: "Tényleg ezt szeretnéd?", mondtam, csak ha ő is akarja, mire a lány: "Hát persze! Hiszen ez természetes dolog, nincs ebben semmi rossz. Sőt..." Aztán belekezdett! :,D Nem tudtam elhinni, egy álmom vált valóra és olyan felszabadutan masztizott, SEMMI gátlásosság nem volt benne, nagyon élvezte és teljesen ellazult, beleélte magát a szituba. :) :) Aztán azt mondta, hogy:" Gyere, Te is masztizz elöttem!" :D Egyszerre csináltuk egymás elött, egyszer hol én, hol ő élvezett el, hihetetlen volt! :D Utána még nagyon sokat szexeltünk és ő meg én még rengeteget masztiztunk. :) Nagyon szép volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!