Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal vagyok csalódott? Más is haragudna egy picit a párjára hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Két hónapja csak hétvégente tudunk együtt lenni. Az utóbbi egy hónapban pedig csak péntek délelőttől szombat estig. De szeretjük egymást, így kérdéses sem volt számomra, hogy kibírjuk, mert egy hónap múlva viszont minden nap tudunk már találkozni. Azonban ma bejelentette a barátom, hogy holnap rettenetesen be fog rúgni, úgyhogy készüljek fel rá, hogy pénteken használhatatlan lesz, ne is nagyon várjak semmit tőle. De már múlt héten is ez volt. És most rettenetesen mérges vagyok. Egyetlen éjszakát tudunk együtt tölteni, és az sem lesz az igazi, inkább egy gyors menet majd, mert ugye fáradt lesz. Én meg már olyan vágyakozva vártam a hétvégét. Nem a szex miatt vagyok vele, de olyan jól esne egy nagyot szeretkezni, és most megint nem lesz belőle semmi, ahogy múlt héten sem, mert buli lesz. Mit csináljak? Mondjam meg a barátomnak, hogy ez így nem fog menni? Beszéljek vele a buli előtt, hogy ne menjen el, vagy ha el is megy, ne igya le magát a sárga földig, vagy majd hétvégén személyesen beszéljük ezt az egészet meg? Vagy hallgassak? Nem zavarna, hogy bulizik, ha hét közben tenné. De mintha direkt csütörtökön menne buliba, hogy aztán másnap egész nap csak feküdhetjen, és ne kelljen különleges erőkifejtést tennie.2010. márc. 10. 20:33
1/1 anonim válasza:
Hüha! Szerintem joggal vagy az! Mond meg neki, hogy te mit szeretnél és mit terveztél a hétvégére! Ha tényleg szeret akkor téged választ és nem a haverok, a bulit! Beszéld rá, hogy a haverokat is lehet hanyagolni, azok ott vannak vele hétköznap! Te meg csak hétvégén! :) Kérdezd meg tőle, hogy ő szeret e téged vagy nem! Mert szerintem ha valaki szereti a másikat nem kérdés az, hogy elmegy bulizni vagy sem!
Én ugyan ebben a helyzetben voltam! A barátnőmet választottam! :) És már 2 éve vagyunk együtt pedig még csak 17 vagyok és ő is annyi! :) Ha tényleg szeret téged választ! :) Mondd meg neki őszintén, hogy mit gondolsz ne félj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!