Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan esne, hogy ha egy lány haragudna rátok?
Figyelt kérdés
Na az van,hogy a fiú rendes a lányhoz,aztán valami megváltozik a lánynál és nem köszön a fiúnak,meg csúnyán néz rá,vagy csak levegőnek nézi.
Erre a fiú bunkózni kezd,majd később úgy köszön,hogy mondja:puszi.A lány erre elmosolyodik,de utána egy lenéző pillantást vet rá gyorsan. Ezek után a fiú megint bunkó,és ekkor se szól semmit a lány,csak hosszú percekig néz a fiú szemébe dühösen....A fiú is nézi....Utána a fiú megint kedves,utána megint bunkó :S!!!
Mi van most??? :(
2011. jún. 13. 11:39
1/11 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Én nem értem mit beszélsz.
2/11 anonim válasza:
Te most a fiú vagy, vagy a lány?
Amúgy ha ok nélkül elkezdene haragudni rám egy lány, aki előtte normális volt, akkor valószínűleg megszakítanám vele a kommunikációt. Ha elmúlt a hülyesége, bármi is okozta, szóljon.
4/11 anonim válasza:
"Mi van most?" Nem tudom, mert nem értem teljesen. De az tuti, hogy a kiscsajt jobb kerülni.
5/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány,szerintetek miért csinálja ezt a lány?És a fiú?
2011. jún. 13. 11:51
6/11 anonim válasza:
Te vagy a lány és azt kérdezed, hogy te magad miért csinálod? Skizofrén vagy vagy mi?:D
7/11 anonim válasza:
Szerintem mert éretlen kis hülyék vagytok
8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok skizofrén,van egy szituáció,tudni akarom,hogy ki mit gondol.
2011. jún. 13. 11:57
9/11 anonim válasza:
Azt, hogy tanulj meg viselkedni vagy kerüld az embereket. Nem bírom az ilyen hisztis, egoista kis csajokat.
10/11 Lord Sad and Bad válasza:
Azt gondolom,hogy veszettül gyerekesek vagytok mind a ketten,vagy ha úgy jobban beveszi az egód,akkor a fiú és a lány is gyerekes,de főleg a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!