Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rácsábítani a barátnőm hogy rendszeresen maszturbáljon? 17F
2.
.....Nem értem miért lenne idióta a kérdező?
Teljesen igazad van, amelyik lány nem maszturbál kevésbé ismeri a testét, és ha ő maga sem tudja mi a jó akkor egy férfi honnan tudja? Sokkal jobb ha a nő ismeri magát és tudja irányítani a férfit. Szerintem mondd el neki ezt amit ide leírtál, h érdemes megismernie a testét. Bár mióta összejöttünk, az én barátnőm sem csinálja egyedül, de sajna az a baj h előttem sem, pedig engem nagyon izgatna..
Maxx válasza:
Sztem ne erőltesd. Én pl úgy csináltam, h nem ő masztizott, amikor együtt voltunk, hanem én csináltam neki és az elején ő mondta, h hova vigyem a kezem, kicsit fennebb vagy balra.... ilyenek. Hidd el, 5 alkalom után már magadtól is kibogozod magad, h hol izgul legjobban és aztán akkorákat fog élvezni, h 5 percig meg sem fog tudni mozdulni. :X Azt naaagyon szeretem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!