Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép arcú molett lány senkinek sem kell?
Figyelt kérdés
Molett alatt azt értem 160cm 80-85kg.2020. jan. 2. 20:20
11/16 anonim válasza:
A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
Mivel hazánk az egyik legelhízottabb ország a világon, ezért rengeteg elhízott embernek van kapcsolatban is.
Ashley Graham is megtalálta a párját, pedig ő még nálad is kövérebb.
Azonban, ha csak nem betegség miatt híztál meg, jobban tennéd, ha lefogynál. A vékonyabb nőket a pasik még mindig jobban szeretik.
12/16 anonim válasza:
A Dove reklámcég alkalmaz ilyen nőket.
13/16 anonim válasza:
Ha jól oszlik el,akkor nem nagyon gáz ez a súly.
14/16 anonim válasza:
De, nekem kellene. És szemben azzal, amit az előző válaszadók írtak, minél molettebb, annál jobb. Szóval azt sem bánnám, ha még híznál egy kicsit. :)
28/F
15/16 anonim válasza:
Szintén duci csajként írok. De találsz normális pasit csak legyen egy jó adag önbizalmad és humorod. 2 éve elcsavartam egy modell kinézetű izmos pasit aki már meg is kérte a kezemet :) Nem minden a külső. A lényeg hogyan viszonyulsz magadhoz. 22/N
16/16 anonim válasza:
Szia! Én ugyan "csak" 70 kg vagyok 170cmhez, de voltam kicsit több is és hidd el, ha csinos, szexi vagy, alkatodhoz illő ruhákban jársz és látszik, hogy szereted magad, imádni fognak! Én sokszor nem értem, hogy miért utánam forognak a fiúk, mikor pl. ott van mellettük a vékony barátnőjük, de valószínűleg mert magabiztosan, vidáman megyek az utcán, imádom azt, ahogy kinezek. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!