Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, kapcsolatban. Van egy fiú barátom, aki 4 szem közt lepontozza aki szóba kerül lány. Elég szigorú. Kérdeztem, és rám 8-9 pontot mondott. Ez baráti kedvesség, tényleg szép vagyok, vagy a belsőm miatt lát szépnek?
#1hez szerintem nincs mit hozzátenni.
Nyilván a többieket nem ismeri annyira jól, plusz neked...khm, beimponálna.
Ki a phaszt vérdekel, ki ő valami sztár, hogy ennyire adsz a véleményére? Pontozás, istenem...mint az óvodában.
Nagyon szigorú(!) lol :D
jah szigorú :)
A barátod basszus...az elve nem fog pontozgatni hacsak nem valami gyerekes visszamaradott
Mi ez? Ez a témátok m mikor kettesben vagytok? Ez szörnyű! Egyrészt másokat kibeszélni sem szép, de hogy nincs jobb témátok...
"Te és a Sári hanyas?"
"Ötös, mer' nem olyan jó a csecse mint a Gizinek aki hetes, pedig lóarca van. Na most te jössz, szerinted a Robi hanyas?"
"Háááááát nyolc vagy nyolc és feles, mert félprofilból hasonlít Di Caprióra, de legalább nem olyan ronda, mint a Pityisz, aki kettes, mert tiszta Bill Gates-be öntött Demjén Ferenc"
Épületes beszélgetés, veretes témák!
Már írtam, legutoljára évekkel ezelőtt hallottam pár tini srácot, ahogy pontozták a nőket, metrón mellettem álltak.
Mondanom sem kell, hogy az összes negatívnak számító külső tulajdonságot képviselték küllemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!