Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány törékeny, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány törékeny, akkor általában szép is?

Figyelt kérdés
Tehát azokat a lányokra, akikre ezt a szót használjátok szépnek is tartjátok?
2019. szept. 29. 10:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem többnyire igen:)

Amúgy a maga módján mindenki szép

2019. szept. 29. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más szép, nekem igen.
2019. szept. 29. 10:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy összefüggne a kettő. Nekem ez a típus a zsánerem, szóval nekem 95% igen, de nem mindenki szereti a törékeny nőket. Az nálam mindenképpen igaz, hogy az ilyen típusú nők közül sokkal többen tetszenek, szebbek, mint más típusok, de volt már olyan aki bár törékeny volt, mégsem tetszett.
2019. szept. 29. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A törékeny az alkatodra vonatkozik. AZ arcod attól még lehet bűnronda.
2019. szept. 29. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben, de lehetséges.
2019. szept. 29. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon általában igen, de ahogy ráncosodik az arc egy kipárnázott, ezáltal feszesebb bőr kedvezőbb benyomást kelt.

Ezért járja a a mondás, hogy idősebben vagy szép arcod van vagy (csinos) tested.

2019. szept. 29. 11:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Gondolkodtam közben én is és arra jutottam, amire a 4-es válaszoló. Érdekes, hogy csak ő mondta ezt.
2019. szept. 29. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Nekem egyértelmű volt, hogy a törékenység a testre vonatkozik, nem az arcra, meg szerintem mindenkinek. A kérdést én úgy értelmeztem, hogy akinek a teste törékeny, az arcra szép is.
2019. szept. 29. 12:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Dehogy. Aki törékeny az törékeny. Vékony, filigrán, gyenge felépítésű, kicsit "ártatlanabb", talán fiatalos. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy szép is... Persze nem zárja ki a kettő egymást.. Úgy ahogy a bogár és a rovar példája tartja. És akkor még nem is beszéltünk a zsánerről. Van aki szereti, a ki ha én nem típusú csajokat.. vagy azokat akiken van mit fogni... stb.
2019. szept. 29. 12:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy a törékenységhez tartozik a testfelépítésen kívül a finomabb arcvonások is. Tehát, hogy összességében kell nézni, mert hiába filigrán valaki, ha durva arcvonásai vannak, vagy 10 évvel idősebbnek néz ki.
2019. szept. 29. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!