Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány törékeny, akkor általában szép is?
Figyelt kérdés
Tehát azokat a lányokra, akikre ezt a szót használjátok szépnek is tartjátok?2019. szept. 29. 10:06
1/12 anonim válasza:
Szerintem többnyire igen:)
Amúgy a maga módján mindenki szép
2/12 anonim válasza:
Mindenkinek más szép, nekem igen.
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy összefüggne a kettő. Nekem ez a típus a zsánerem, szóval nekem 95% igen, de nem mindenki szereti a törékeny nőket. Az nálam mindenképpen igaz, hogy az ilyen típusú nők közül sokkal többen tetszenek, szebbek, mint más típusok, de volt már olyan aki bár törékeny volt, mégsem tetszett.
4/12 anonim válasza:
A törékeny az alkatodra vonatkozik. AZ arcod attól még lehet bűnronda.
5/12 anonim válasza:
Nem minden esetben, de lehetséges.
6/12 anonim válasza:
Fiatalon általában igen, de ahogy ráncosodik az arc egy kipárnázott, ezáltal feszesebb bőr kedvezőbb benyomást kelt.
Ezért járja a a mondás, hogy idősebben vagy szép arcod van vagy (csinos) tested.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Gondolkodtam közben én is és arra jutottam, amire a 4-es válaszoló. Érdekes, hogy csak ő mondta ezt.
2019. szept. 29. 12:03
8/12 anonim válasza:
Nekem egyértelmű volt, hogy a törékenység a testre vonatkozik, nem az arcra, meg szerintem mindenkinek. A kérdést én úgy értelmeztem, hogy akinek a teste törékeny, az arcra szép is.
9/12 anonim válasza:
Dehogy. Aki törékeny az törékeny. Vékony, filigrán, gyenge felépítésű, kicsit "ártatlanabb", talán fiatalos. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy szép is... Persze nem zárja ki a kettő egymást.. Úgy ahogy a bogár és a rovar példája tartja. És akkor még nem is beszéltünk a zsánerről. Van aki szereti, a ki ha én nem típusú csajokat.. vagy azokat akiken van mit fogni... stb.
10/12 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy a törékenységhez tartozik a testfelépítésen kívül a finomabb arcvonások is. Tehát, hogy összességében kell nézni, mert hiába filigrán valaki, ha durva arcvonásai vannak, vagy 10 évvel idősebbnek néz ki.
2019. szept. 29. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!