Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, hogy nez ki az a lany, akire azt mondjatok hogy szivesen neznetek ki ugy? Fiuk, hogy nez ki az a lany, aki szerintetek nagyon szep?
Ő sokak szerint túl vékony, de nekem tetszik, hogy izmos, formás és melle/feneke is annyi van amennyi pont jó + az arca is nagyon szép.
L
Na,O szerintem is nagyon szep!!
pedig arcra nem is olyan kulonleges,de egyszeruen van benne valami :)
az alakja az meg kifogastalan.
Szerintem például Shakira és Jennifer Lopez nagyon jól néznek ki, bár utóbbin azért voltak utómunkálatok.
De azt nem értem, hogy miért kell bunkó stílusban válaszolni, egy normálisan megfogalmazott véleményre...
Igaza van a 6-osnak kèrdező. Fogalmam sincs ki az a Szabó Pèter azt kèrdezted:
" Lanyok, hogy nez ki az a lany, akire azt mondjatok hogy szivesen neznetek ki ugy? "
Èn pedig válaszoltam èrdemben, hogy magamra, mert van egy egèszsèges önbizalmam, kèpes vagyok elfogadni saját magam a hibáimmal együtt vagy változtatni azokon ès nem másokhoz mèregetem magam.
Nem vagyok biszex, de némelyik lánytól még nekem is tátva marad a szám :D A Miután c. film főszereplője, Josephine Langford:
Na vele bármikor cserélnék. Bár én magammal is elégedett vagyok, vékony és sportos, szőke haj, kék szem, de ő aztán tényleg gyönyörű.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!