Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szép arcú molett lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép arcú molett lány senkinek sem kell?

Figyelt kérdés
Molett alatt azt értem 160cm 80-85kg.

2020. jan. 2. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Engem nem zavar.

Miért zavarna?

Ha a lány finom lélek, akkor semmi sem akadály.

2020. jan. 2. 20:21
 2/16 anonim ***** válasza:
19%
Attól függ, mire. Szexre sokaknak lennél jó még így is, a párkapcsolat már nehezebb lesz.
2020. jan. 2. 20:21
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
De igen, csak a megfelelő embert kell meg találni
2020. jan. 2. 20:24
 4/16 anonim ***** válasza:
28%

Minden zsáknak akad foltja - tartja a közmondás.

A kövérség egészségtelen és már fiatal korban is sok baj okozója lehet - mondják az orvosok.

Fogyj le!

Azért most sem kell búval béleltnek lenned. Ismerkedj, ha csalódásokkal, elutasításokkal is. Majdcsak akad valaki...

F.

2020. jan. 2. 20:27
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Számomra nem kizáró tényező az, ha valaki molett, én sem vagyok egy Adonisz. A szép arcot többre értékelem a jó alkatnál. Nálam a személyiségen áll vagy bukik a dolog, azt pedig nem tudom megítélni, amíg nem beszéltünk pár szót.
2020. jan. 2. 20:29
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Ha szüles után lennel 85 az meg beleferne
2020. jan. 2. 20:30
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Én kifelyezetten szeretem! Szerintem szexi tud lenni!
 8/16 anonim ***** válasza:
15%
nem. De nem izgat, mert nem akarok pasit
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm pont egy ilyen lány. Szóval számomra egyáltalán nem kizáró az, ha valaki molett. Nem kilók alapján választok párt, szinte minden alkatban tudok valami vonzót találni, a legfontosabb amúgy is a személyiség, hogy meglegyen az összhang. :)
2020. jan. 2. 21:08
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
Az azért túlzás, hogy senkinek sem kell egy ennyire molett lány, de vigyáznod kell, mert aki ilyen lányhoz közeledik, az két okból is teheti: vagy azért, mert tényleg tetszik neki, vagy azért, mert bár nem tetszik, igazából pillanatnyilag jobb, mint a semmi. S ez utóbbi típus csapda a társra vágyó molett nő számára, ugyanis az ilyen férfi később könnyen elcsábulhat egy vékonyabb nőért. Szerintem azon férfiak aránya, akik a molett nőket kimondottan vonzónak tartják, 20%-ot sem éri el. Őket kell a molett nőknek megkeresni, s nem ráfanyalodni arra a másik 30%-ra, aki legfeljebb csak jobb híján, ideiglenesen választ molett nőt, de amint számára vonzóbb külsejű partner-lehetősége adódik, otthagyja. A férfiak 80%-a számára, így számomra sem vonzók a molett nők, a szép arcúak sem, és semmiképpen nem tudnám magam rávenni, hogy azt mondjam egy ilyen hölgynek, mennyire vonzódom hozzá, amikor ez egyáltalán nem igaz. Márpedig egy nőnek lelki szükséglete, hogy a partnere ténylegesen vonzónak tartsa. Minden más kapcsolat megalázó. Úgyhogy szerintem van esélyed, de türelmesnek kell lenned, hogy rátalálj azok egyikére, akiknél a vonzalomnak nem akadálya a túlsúlyosság, és tudatosan el kell utasítanod azokat, akik valójában nem vonzódnak hozzád.
2020. jan. 2. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!