Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Döntésképtelen lenne a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntésképtelen lenne a srác, vagy egy tipikus mai szemét?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy megismertem egy srácot, nagyon rendes volt meg illedelmes. Beleszerettem.Utánna bevallotam neki mit érzek, de mondta,hogy ő lelkileg törött, és nem áll készen kapcsolatra. Ezt tiszteletben is tartottam. Eltelt egy év. Barátkoztunk. Majd egyik talin csókolózni kezdtünk és lefeküdtünk. Utánna megkérdeztem,hogy akkor most együtt vagyunk igaz? De a válasza az volt hogy kedvel, de nem.

Megijedtem,és megkérdeztem ,hogy ügye...nincs valakije? A válasza az volt hogy nincs. Utánna eltelt egy hét. Minden nap irogatott, és a kövi talin ismét megtörtént a dolog. De még mindíg nem tartott a barátnőjének. Utánna kiderűlt,hogy volt neki barátnője és velem csalta meg.

Nagyon rosszul esett, mert én nagyon szeretem, és ezt nem gondoltam volna. Elmagyarázta ,hogy megromlott a kapcsolatuk, de aztán szakítottak. (De amikor velem volt akkor még együtt voltak)Szakításuk óta nekem irogat, viszont ma kiderűlt,hogy közben, még fűzi a csajt,hogy hiányzik neki.

Most ez mi? Azt hittem alakúlnak a dolgok, erre még az exe kell neki akit megcsalt velem?? Akkor nem is szerette. Akkor miért akarja visszakapni?

Vagy nem tud döbteni? Ilyenkor most mi van?😒🤔

2019. dec. 23. 23:40
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%

Az esetből kitűnik, hogy se illedelmes se tisztelettudó nem volt végülis.

Persze erre még mindig ráfoghatod, hogy annak mutatta magát, de én meg ezért írtam, hogy ezek alaptulajdonságok. Mondjuk, hogy humoros, azt nem nagyon lehet előadni, mert az vagy jelen van vagy nincs, de pl. a kedvesség, tipikus felvett tulajdonság, hogy az aztán mennyire tartozik az alapszemélyiségedhez, az megint más kérdés.

2019. dec. 24. 20:42
 52/60 anonim ***** válasza:
100%

Végre feltettél egy jó kérdést, hogy honnan is tudhattad volna.

Na, ezen gondolkodj, hogy honnan lehet ezt tudni, a saját érdekedben, mert még 2-3 ilyen mellélövés és utána te is a szingli negyvenesek klubját fogod majd erősíteni.

2019. dec. 24. 20:44
 53/60 A kérdező kommentje:

Azért nincs a fejükre írva.Rendesnek tűnt . Amúgy meg ki tudja mióta volt meg ezen is leragadtatok sokan,hogy egy évig eltitkolta,hogy csaja van?. Nem!nincs egy éve csaja. Kb két és fél hónapja járnak.

És most is adja a srác a szentet. Rákérdeztem,hogy na mi van az exével és az volt a válasza, hogy semmi ,már nem érdelki.

De a csaj,pedig küldi fotóban,hogy nyomja neki,hogy mennyire vissza akarja kapni. De ennek ellenére nekem irogat egész nap,meg találkozni akar velem, és velem akar mostmeg állítása szerint lenni. De tudom hogy nem.

2019. dec. 24. 20:57
 54/60 anonim ***** válasza:
74%

Reménytelen vagy vagy kamu az egész.

Csak lököd a mantrádat, mindegy mit írnak neked és sóvárogsz még mindig az általad kis grofonak titulált ugribugri kölök után.

2019. dec. 24. 21:45
 55/60 anonim ***** válasza:

Szerintem, a lelked mélyén reménykedett, hogy viszont szeret.

Szerelmes vagy, én legalábbis ebben reménykednék.

Mindenképp az eszedre hallgass.

2019. dec. 24. 21:52
 56/60 A kérdező kommentje:

Te hogy vagy ilyen ertetlen? Elmondtam már ezerszer,hogy igy már nem érdekel ez a gyerek! Csak leírtam,hogy mi történt eddig. Nekem azzal van a bajom hogy nagyon nem a lényegre válaszol az emberek fele. Hanem belekötnek abba ,hogy volt köztünk valami biztos mert helyes vagy stb. Holott nem ez volt a kérdés!!!

Hanem hogy ezt azért csinálja mert ilyen mai gyökér,hogy egyszerre több vasat tart a tűzben,vagy esélyes ,hogy érzett valamit mind a kettőnk iránt csak még nem döntötte el,hogy ki az aki tényleg kell neki. Ebben nem tudom mi ilyen felháborító. Lehet mással is esett meg ilyen,és engem az érdekel ,hogy ők hogy látják. Nekem egy ismerősömnek volt hasonló storya amit le is írtam, de ez egy ember. Persze a rosszindulatot, aaazt nem lehet elhagyni. Kiemeltem a lényeget úgy érzem.

Ugy meg ne tegyetek mintha ti szerelemből nem feküdnétek le senkivel!

2019. dec. 24. 21:54
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

Előzőleg még azt írod, nem lehet csak úgy kiszeretni valakiből most meg azt, hogy téged egyáltalán nem érdekel a gyerek.

Ezt a döntésképtelen baromságot sem tudom, honnan a fenéből kukáztad össze. Szimplán hülyére vett, ez van, fogadd el, néha ilyen sz@r lapokat oszt az élet, barátkozz meg ezzel a ténnyel, mert fogsz még ilyenebb lapokat is kapni a jövőben.

2019. dec. 24. 22:18
 58/60 A kérdező kommentje:
Hjj.. nyilván ,egyik napról a masikra NEM SZERETEK KI. ,de ez nem jelenti azt,hogy ezek után akarjak tőle valamit. Ha odajönne,hogy járjunk, nyilván NEMET kapna.
2019. dec. 24. 22:23
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
Kell neki valaki sürgősen, ezért mindkettőtöket fűzöget. Nem tudja nyilván hogy le van bukva. Kicsit persze kedvel téged is a csajt is de nem tudhatjuk mennyire. Megérdemel egy kis pofáraesést, ha ennyire képtelen őszintének lenni. Az a baj hogy ilyen sunyi.
2019. dec. 24. 22:49
 60/60 anonim ***** válasza:

Azért ez a színvonal, ami néhány válaszadónál van, nagyon tetszik. A kérdezőt h*lyézitek le, miközben egy teljesen jogos kérdést tett fel, mert próbált felocsúdni egy számára várstlan, megdöbbentő helyezetből, miközben ha azt írná, hogy helyes volt a srác, az a bajotok, ha azt írja, hogy nem a külseje, hanem a belső tulajdonságai fogták, akkor abba köttök bele. Ha azonnal aláfekszik valakinek az a baj, ha szerelemből teszi az is baj, nagyon szórakoztató :D

A kérdésre reagálva pedig, teljesen mindegy, hogy döntésképtelen vagy szimplán szemét, mindkettő felejtős, helyesen teszed, ha megpróbálsz kiszeretni belőle. Döntésképtelenség is elég gerinctelen, gyáva dolog, hiszen azt mutatja, nem kellesz neki eléggé, csak egy pótlék lennél.

2019. dec. 25. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!