Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Döntésképtelen lenne a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntésképtelen lenne a srác, vagy egy tipikus mai szemét?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy megismertem egy srácot, nagyon rendes volt meg illedelmes. Beleszerettem.Utánna bevallotam neki mit érzek, de mondta,hogy ő lelkileg törött, és nem áll készen kapcsolatra. Ezt tiszteletben is tartottam. Eltelt egy év. Barátkoztunk. Majd egyik talin csókolózni kezdtünk és lefeküdtünk. Utánna megkérdeztem,hogy akkor most együtt vagyunk igaz? De a válasza az volt hogy kedvel, de nem.

Megijedtem,és megkérdeztem ,hogy ügye...nincs valakije? A válasza az volt hogy nincs. Utánna eltelt egy hét. Minden nap irogatott, és a kövi talin ismét megtörtént a dolog. De még mindíg nem tartott a barátnőjének. Utánna kiderűlt,hogy volt neki barátnője és velem csalta meg.

Nagyon rosszul esett, mert én nagyon szeretem, és ezt nem gondoltam volna. Elmagyarázta ,hogy megromlott a kapcsolatuk, de aztán szakítottak. (De amikor velem volt akkor még együtt voltak)Szakításuk óta nekem irogat, viszont ma kiderűlt,hogy közben, még fűzi a csajt,hogy hiányzik neki.

Most ez mi? Azt hittem alakúlnak a dolgok, erre még az exe kell neki akit megcsalt velem?? Akkor nem is szerette. Akkor miért akarja visszakapni?

Vagy nem tud döbteni? Ilyenkor most mi van?😒🤔

2019. dec. 23. 23:40
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Erről az egészről úgy szereztem tudomást,hogy elkezdtem veszélni barátnőjével,aki eredetileg a hajam miatt írt rám. Es ahogy dumálgattunk szóba jöttek a kapcsolatok és itt bukott le a srác. Most mi keresztbe üzenetezünk a csajjal, és innen tudom,hogy irogat neki,hogy mennyire hiányolja. A másik csaj is alig hiszi el ,hogy ez van, mert neki is ugyanazt a jófiút adta elő.
2019. dec. 24. 09:42
 32/60 A kérdező kommentje:

#28 as. Amúgy meg bezzeg amikor ti pasik csak a bomba nőmre buktok,majd át vagytok verve akkor még ti vagytok vérig sértve mert nektek az kell. Szóval az meg a ti bűntetésetek. És meg is érdemlitek.

És mégegyszer elmondom. Egy alacsony ,cingár srácról beszélünk. Kb úgy néz ki,mint egy anorexiás kis Grofó.

Annyi ,hogy nagyon szépen előadta a szent lelket. Mi meg azt hittük végre egy törődékeny tisztelettudó illedelmes srác aki kedves és megnevettet,meg képes becsülni a szerelmet ,erre kiderűl,hogy ojan,mint a többi.

2019. dec. 24. 09:50
 33/60 anonim ***** válasza:
67%

Felesleges a srác motivációival foglalkozni. Annyi idióta rohangál a világban, hogy csak időpocsékolás lenne mindegyiket megérteni akibe belefutsz.

Tanulj az esetből inkább és az emberismeretedet próbáld meg fejleszteni.

2019. dec. 24. 10:17
 34/60 anonim ***** válasza:
26%

AZ meg külön probléma, hogy itt simán leoltod a kinézetét de azért aláfeküdtél.

Ilyen alapon odaadhattad volna magadat egy sármos srácnak is, a végeredmény ugyanaz lehet, az is átver, de legalább élvezted volna az együttlétet.

2019. dec. 24. 10:20
 35/60 A kérdező kommentje:
Nem leoltani akarom, de valahogy meg kell értessem egy emberrel,hogy itt nagyon nem az volt a döntőpont,hogy hogy néz ki ,mert én abba szerettem bele először amilyen. Csak kár,hogy hamis képet adott magáról.
2019. dec. 24. 10:26
 36/60 anonim ***** válasza:
70%

Biztos tudna dönteni csak NEM AKAR. Téged dug újdonságként, izgalomként, biztos háttérnek meg ott az exe.

Ettől függetlenül ebbe a helyzetbe te hoztad magad kérdező. Ő tisztán közölte hogy nem akar kapcsolatot, de te ráhúztál egy ideálképet hogy biztos de csak fél.

Emellett annyira nem voltatok közeli viszonyban hogy el tudta titkolni a kapcsolatát mégis lefeküdtél vele és ettől vártad hogy komolyan vesz. Nekem férfiként az az alap, hogy randi, kimondjuk hogy egy pár vagyunk, és azután szex. Nem a szextől várjuk hogy belenk szeret es komolyat akar. Szóval ha igy keresel kapcsokatot nem csoda hogy "megint kifogtad" ezt.

2019. dec. 24. 10:48
 37/60 A kérdező kommentje:
Nem ráhúztan istenem... Mondtam,hogy felfogtam,hogy NEM AKAR SEMMIT! És barátok maradtunk, de amég barátkoztunk, addig normállis volt. És tudod ,nekem alap,hogy egy ember akkor fekszik le a másikkal ha szereti. Főleg,hogy elötte csomószor közös programra mentünk úgy,hogy azt is ő akarta. Én nem kerestem őt, nem írtam neki. Ő volt aki ugymind nem engedett el. Aztán ő kezdeményezett jóhogy úgy gondoltam utánna ,hogy együtt vagyunk ,ezért is lepet meg a nem válasz és ,hogy elkezdte,hogy ah nem merek kapcsolatba lépni. És nem ez a baj mégegyszer elismétlem. Hanem higy volt nője (aki mellesleg úgy tudta dolgozni jött Pécsre a srác) Miután ez kiderűlt a csaj persze hogy dobta, én meg kérdőre vontam és mondtam,hogy maradjunk barátok ,de mostmeg erölködik.
2019. dec. 24. 11:03
 38/60 A kérdező kommentje:
Azóta annyit haladt a történet,hogy beszéltem exével, és úgy jön le,hogy őt akarja ,de ha őt nem bírja visszakapni akkor jó leszek én is. És ha ez így van innen nem tudom ,hogyan tovább. Üvöltsem le ,hogy tudok minderől, vagy szép hangal magyarázzam el neki,hogy amit csinált arra nincs bocsánat. Vagy Exével együtt mondjuk el hogy ezentúl vagy csak barátkozik,vagy hagyjon békén. Csak nem tudom mi lenne most a legjobb.
2019. dec. 24. 11:09
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, a csajában se bízzál. Ha ezek után még együtt tudna vele maradni a csaj, semmit nem adnék a szavára.
2019. dec. 24. 12:26
 40/60 A kérdező kommentje:
Ponthogy a csaj se maradt vele. Csak írta ,hogy most irogat neki a csávó. Ki van a csaj is akadva teljesen és az meg nekem irogat,hogy mit csináljunk,de én sem tudom.
2019. dec. 24. 12:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!