Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntésképtelen lenne a srác, vagy egy tipikus mai szemét?
A helyzet az,hogy megismertem egy srácot, nagyon rendes volt meg illedelmes. Beleszerettem.Utánna bevallotam neki mit érzek, de mondta,hogy ő lelkileg törött, és nem áll készen kapcsolatra. Ezt tiszteletben is tartottam. Eltelt egy év. Barátkoztunk. Majd egyik talin csókolózni kezdtünk és lefeküdtünk. Utánna megkérdeztem,hogy akkor most együtt vagyunk igaz? De a válasza az volt hogy kedvel, de nem.
Megijedtem,és megkérdeztem ,hogy ügye...nincs valakije? A válasza az volt hogy nincs. Utánna eltelt egy hét. Minden nap irogatott, és a kövi talin ismét megtörtént a dolog. De még mindíg nem tartott a barátnőjének. Utánna kiderűlt,hogy volt neki barátnője és velem csalta meg.
Nagyon rosszul esett, mert én nagyon szeretem, és ezt nem gondoltam volna. Elmagyarázta ,hogy megromlott a kapcsolatuk, de aztán szakítottak. (De amikor velem volt akkor még együtt voltak)Szakításuk óta nekem irogat, viszont ma kiderűlt,hogy közben, még fűzi a csajt,hogy hiányzik neki.
Most ez mi? Azt hittem alakúlnak a dolgok, erre még az exe kell neki akit megcsalt velem?? Akkor nem is szerette. Akkor miért akarja visszakapni?
Vagy nem tud döbteni? Ilyenkor most mi van?😒🤔
#28 as. Amúgy meg bezzeg amikor ti pasik csak a bomba nőmre buktok,majd át vagytok verve akkor még ti vagytok vérig sértve mert nektek az kell. Szóval az meg a ti bűntetésetek. És meg is érdemlitek.
És mégegyszer elmondom. Egy alacsony ,cingár srácról beszélünk. Kb úgy néz ki,mint egy anorexiás kis Grofó.
Annyi ,hogy nagyon szépen előadta a szent lelket. Mi meg azt hittük végre egy törődékeny tisztelettudó illedelmes srác aki kedves és megnevettet,meg képes becsülni a szerelmet ,erre kiderűl,hogy ojan,mint a többi.
Felesleges a srác motivációival foglalkozni. Annyi idióta rohangál a világban, hogy csak időpocsékolás lenne mindegyiket megérteni akibe belefutsz.
Tanulj az esetből inkább és az emberismeretedet próbáld meg fejleszteni.
AZ meg külön probléma, hogy itt simán leoltod a kinézetét de azért aláfeküdtél.
Ilyen alapon odaadhattad volna magadat egy sármos srácnak is, a végeredmény ugyanaz lehet, az is átver, de legalább élvezted volna az együttlétet.
Biztos tudna dönteni csak NEM AKAR. Téged dug újdonságként, izgalomként, biztos háttérnek meg ott az exe.
Ettől függetlenül ebbe a helyzetbe te hoztad magad kérdező. Ő tisztán közölte hogy nem akar kapcsolatot, de te ráhúztál egy ideálképet hogy biztos de csak fél.
Emellett annyira nem voltatok közeli viszonyban hogy el tudta titkolni a kapcsolatát mégis lefeküdtél vele és ettől vártad hogy komolyan vesz. Nekem férfiként az az alap, hogy randi, kimondjuk hogy egy pár vagyunk, és azután szex. Nem a szextől várjuk hogy belenk szeret es komolyat akar. Szóval ha igy keresel kapcsokatot nem csoda hogy "megint kifogtad" ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!