Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntésképtelen lenne a srác, vagy egy tipikus mai szemét?
A helyzet az,hogy megismertem egy srácot, nagyon rendes volt meg illedelmes. Beleszerettem.Utánna bevallotam neki mit érzek, de mondta,hogy ő lelkileg törött, és nem áll készen kapcsolatra. Ezt tiszteletben is tartottam. Eltelt egy év. Barátkoztunk. Majd egyik talin csókolózni kezdtünk és lefeküdtünk. Utánna megkérdeztem,hogy akkor most együtt vagyunk igaz? De a válasza az volt hogy kedvel, de nem.
Megijedtem,és megkérdeztem ,hogy ügye...nincs valakije? A válasza az volt hogy nincs. Utánna eltelt egy hét. Minden nap irogatott, és a kövi talin ismét megtörtént a dolog. De még mindíg nem tartott a barátnőjének. Utánna kiderűlt,hogy volt neki barátnője és velem csalta meg.
Nagyon rosszul esett, mert én nagyon szeretem, és ezt nem gondoltam volna. Elmagyarázta ,hogy megromlott a kapcsolatuk, de aztán szakítottak. (De amikor velem volt akkor még együtt voltak)Szakításuk óta nekem irogat, viszont ma kiderűlt,hogy közben, még fűzi a csajt,hogy hiányzik neki.
Most ez mi? Azt hittem alakúlnak a dolgok, erre még az exe kell neki akit megcsalt velem?? Akkor nem is szerette. Akkor miért akarja visszakapni?
Vagy nem tud döbteni? Ilyenkor most mi van?😒🤔
Az első a pillanat hevében jött,mert lelkiztünk,meg úgy tűnt egyre vágyünk, rendes kapcsolatra.
Másodjára ,meg azért találkoztam vele, mert úgy tűnt alakúlnak a dolgok ,és múltkor csak megijedt azért mondta,hogy nem vagyunk egy pár. Mivel szeretem,arra gondoltam talán csak fél kimondani ,hogy kapcsolatban vagyunk.
Mert ő nem ad választ. Tagad mindent.🤔.
Kérdeztem miért fűzi a másik csajt még de a válasza ennyi: hat mi csak barátok vagyunk, és nem fűzi exét.
De ha csak barátként gondol rám akkor meg miért akar védeni engem mindentől,meg már egyszer feldobta,hogy költözzünk össze. Sztem ő se érti magát vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!