Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntésképtelen lenne a srác, vagy egy tipikus mai szemét?
A helyzet az,hogy megismertem egy srácot, nagyon rendes volt meg illedelmes. Beleszerettem.Utánna bevallotam neki mit érzek, de mondta,hogy ő lelkileg törött, és nem áll készen kapcsolatra. Ezt tiszteletben is tartottam. Eltelt egy év. Barátkoztunk. Majd egyik talin csókolózni kezdtünk és lefeküdtünk. Utánna megkérdeztem,hogy akkor most együtt vagyunk igaz? De a válasza az volt hogy kedvel, de nem.
Megijedtem,és megkérdeztem ,hogy ügye...nincs valakije? A válasza az volt hogy nincs. Utánna eltelt egy hét. Minden nap irogatott, és a kövi talin ismét megtörtént a dolog. De még mindíg nem tartott a barátnőjének. Utánna kiderűlt,hogy volt neki barátnője és velem csalta meg.
Nagyon rosszul esett, mert én nagyon szeretem, és ezt nem gondoltam volna. Elmagyarázta ,hogy megromlott a kapcsolatuk, de aztán szakítottak. (De amikor velem volt akkor még együtt voltak)Szakításuk óta nekem irogat, viszont ma kiderűlt,hogy közben, még fűzi a csajt,hogy hiányzik neki.
Most ez mi? Azt hittem alakúlnak a dolgok, erre még az exe kell neki akit megcsalt velem?? Akkor nem is szerette. Akkor miért akarja visszakapni?
Vagy nem tud döbteni? Ilyenkor most mi van?😒🤔
"Bocs hogy nem tudjuk megkülönböztetni hogy a sok gyökér közűl ki normállis."
A nem tudjátok és nem akarjátok két különböző dolog. Te egy múltban lévő, egyértelmű dolgon rugózol még, ahol csak szexre használtak. És még mindig akarod valamilyen szinten a srácot... Ez nem az az eset, amikor valaki nem tudja, hogy a másik gyökér, hanem az, amikor valaki nem is akarja tudni.
Utolsónak:
Először normállisnak tűnt azért lettem szerelmes belé szerinted rudtam ,hogy gyökér??
Mostmeg kiderűlt,hogy ezt csinálja. Egyik pillanatról a másikra nem lehet kiszeretni valakiből, aki ijet tud,az meg nem szerette igazán.
Elöbb írtam,hogy ezek után persze esélyt már nem adnék neki de tudni akarom mi ez,mert nekem ő egy haver is volt az évek során. Ha rá lett volna nyomtatva a csávóra hogy csalfa patkány nyilván máshogy látom ,de ahogy mondani szoktam ,túl jó szinészek és évekig képesek szerepben maradni. Ez most összehozta.
Szerintem labilis, nincs gerince,ne azt nezd h mit mondd hanem mit tesz. Hagyjad a francba csak futoszalagon jönne a sok rossz érzés vele! Cerka van máshol is. Kuldd el a kva anyjaba amiert ezt tette h tudja milyen patkany.
Szerintem neked mèg soká fog ez leesni. Ne szivasd magad!
Tölle? Utánna? Ügye?
Téged nagyon sokszor át fognak verni.
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
A srác csak szórakozik veled, meg akart dugni, és meg is fog minden egyes alkalommal amikor előadja a "sebzett lelkű árvát".
:DDD
Én egy nőnek sem kellek, mert nem vagyok olyan helyes, vagy menő, esetleg jó dumás mint ez a srác. De azért jól esik tudni, hogy legalább valaki más bünteti a nőket, akik a kevés top vonzóságú férfi körül legyeskednek.
(Megjegyzés: Bár a kérdező azt írta nem top pasiról van szó, már önmagában attól annak számít, hogy van barátnője is, meg még mellette másik lánnyal is szexelt, akárki akármit mond. Ez már elmond valamit arról, hogy egy vonzó srác.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!