Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Döntésképtelen lenne a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntésképtelen lenne a srác, vagy egy tipikus mai szemét?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy megismertem egy srácot, nagyon rendes volt meg illedelmes. Beleszerettem.Utánna bevallotam neki mit érzek, de mondta,hogy ő lelkileg törött, és nem áll készen kapcsolatra. Ezt tiszteletben is tartottam. Eltelt egy év. Barátkoztunk. Majd egyik talin csókolózni kezdtünk és lefeküdtünk. Utánna megkérdeztem,hogy akkor most együtt vagyunk igaz? De a válasza az volt hogy kedvel, de nem.

Megijedtem,és megkérdeztem ,hogy ügye...nincs valakije? A válasza az volt hogy nincs. Utánna eltelt egy hét. Minden nap irogatott, és a kövi talin ismét megtörtént a dolog. De még mindíg nem tartott a barátnőjének. Utánna kiderűlt,hogy volt neki barátnője és velem csalta meg.

Nagyon rosszul esett, mert én nagyon szeretem, és ezt nem gondoltam volna. Elmagyarázta ,hogy megromlott a kapcsolatuk, de aztán szakítottak. (De amikor velem volt akkor még együtt voltak)Szakításuk óta nekem irogat, viszont ma kiderűlt,hogy közben, még fűzi a csajt,hogy hiányzik neki.

Most ez mi? Azt hittem alakúlnak a dolgok, erre még az exe kell neki akit megcsalt velem?? Akkor nem is szerette. Akkor miért akarja visszakapni?

Vagy nem tud döbteni? Ilyenkor most mi van?😒🤔

2019. dec. 23. 23:40
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Franc akkor ezt megint kifogtam🤔Megint az "én más vagyok" híres mondtattal kezdődött😒
2019. dec. 24. 00:25
 12/60 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy helyes?? Mert nem az. És semmije nincsen.

Írtam,hogy tiszteletben tartottam,hogy nem akar kapcsolatot de attól még barátkozhatok vele nem?? A csók úgy jött,hogy ő akarta. Azt hittem talán csak bátortalan mert "lelki törött" de kezdem kamunak érezni ezek után.

2019. dec. 24. 00:27
 13/60 anonim ***** válasza:
91%

1 évig barátkoztatok és nem tudtál róla, hogy kapcsolatban van?

Nem döntésképtelen, simán kihasznált. Tudom, nehéz elfogadni és keményen hangzik, de egyáltalán nem olyan jó ember, mint amilyennek szeretnéd látni.

Hasonló szituba keveredtem anno én is, mai napig nem tudtam rendesen kiheverni, mert ugyanúgy vártam a válaszait, ahogy most te, pedig csak azért nem voltak, mert szimplán nincs annyi gerince, hogy vállalja, egyik vagy másik csaj kell neki. Inkább ott teszi a szépet, ahol épp valami jót remél.

Add ki az útját, mielőtt túl késő lenne.

2019. dec. 24. 00:27
 14/60 anonim ***** válasza:
78%
Ha olyannal találkozgatsz, akibe szerelmes vagy, az nem barátkozás. Az viszonzatlan szerelem. Nincs fából, persze, hogy élt a lehetőséggel. Csodálom, hogy csak egy év után. De a menet után is azt mondta, hogy NEM vagytok együtt. Erre lefekszel vele még egyszer. Mégis mire számítasz? Hogy előbb-utóbb mégis csak elvesz feleségül? Soha nem szeretett, és soha nem is mondta, hogy szeret.
2019. dec. 24. 00:30
 15/60 A kérdező kommentje:

Sose mondta hogy van valakije sőt ő keresett engem

De nem érted a lényeget.

Az egy évben mi barátok maradtunk mert közölte ,hogy semmit nem akar. Mondom rendben ,akkor barátság, és ő mondta hogy rendben. Én nem lerestem de ő engem rendszeresen. Aztán Ő KÉRT TALÁLKOZÓT ahol elkezdte ecsetelni mennyire vágyik a szerelemre meg stb.

Az első nem után meg rákérdeztem ,hogy akkor miért feküdt le velem és azt mondta : Sajnálom ,kedvellek de nem merek kapcsolatba lépni.

De ez nem jelenti hogy semmit se érez. Másodjára is Ő hívott és azért történt meg. Ahogy írtam is átfutott a fejemen mi van ah fél? De akkor még nem rudtam hogy csaja van!

2019. dec. 24. 00:35
 16/60 anonim ***** válasza:
12%
Szellemi csecsemő srácok, és szellemi bölcsődés lányok hadszíntere manapság a párkapcsolatok.
2019. dec. 24. 00:37
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is az a kérdésem, hogy nem zavar, hogy egy évig tartottátok valamilyen szinten a kapcsolatot, de a barátnőjét mégis eltitkolta?

Meg tudnál bízni benne ezek után, hogy ilyen simán a szemedbe hazudott? Értem én, hogy szereted és mentegetni próbálod, de a helyzet az, hogy amikor kellett neki egy kis kikapcsolódás, téged jó homályban tartva szépen kihasznált. Mi másért "felejtette el" közölni, hogy bocsi, van egy kapcsolatom de azért lefekszel velem?

2019. dec. 24. 00:41
 18/60 anonim ***** válasza:
64%
Tipikus mai király. 2 nő is epekedik érte, te is azt írod, hogy MEGINT ezt fogtad ki. Ha erre van igényetek, akkor mi a probléma?
2019. dec. 24. 00:42
 19/60 A kérdező kommentje:

Bocs hogy nem tudjuk megkülönböztetni hogy a sok gyökér közűl ki normállis.

Igen tudom ,hogy eltitkolta. És dehogy bíznék ezek után benne. Az a rossz,hogy nem így ismertem meg. Tök rendesnek és érzékenynek tűnt. Erre ez derűl ki. Persze még szeretem ,mert előadta magát ahogy a többi, de esélyt persze így már nem adnék csak meg akarom érteni,hogy ezt miért?

2019. dec. 24. 00:46
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos valaszt nem fogsz kapni tole a miertre, olyat legalabbis nem, ami elfogadhato lenne es tenyleg megmagyarazna a viselkedeset.

Ilyen a termeszete. Akit en ismertem, o is a total rendes, kedves, mindenki kedveli a kornyezeteben, segitokesz, stb. De az csak a latszat, felszin. A melyebb, komolyabb kapcsolatba mar belebukik.

2019. dec. 24. 01:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!