Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz az hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz az hogy az utazgató nők nagy részét megd. Gják idegen férfiak az utazásaik során?

Figyelt kérdés
Itt olvastam egy hozzászólásban ami bár jól le lett pontozva azert elgondolkodtatott. Ha van itt olyan nő vagy valakinek ismerőse aki szeret utazni, csak őszintén.
2019. dec. 22. 22:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17%

Én vendéglátósként dolgozom, voltam Olaszországban is például és az a tapasztalatom, hogy igen.

Persze azért nem ennyire fekete-fehér a dolog, hogy kifejezetten dugni mennek.

Inkább úgy mondanám,hogy jól akarja magát érezni és ehhez az is hozzátartozik, hogy pasizik, persze nem mindenáron.

Másrészt ugye, ami kint történik, az kint is marad.

2019. dec. 23. 12:59
 22/24 anonim ***** válasza:
23%
Szerinted az insta gyönyörű lányok akik drága teló,kocsi, ilyen olyan nyaralás miből telik rá? Nagyrészük még iskolába jár! Igen biztos vannak tehetős szülők akik pénzelik de nagyrészük biztos a szex iparban dolgozik!
2019. dec. 23. 16:09
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
#20 Azért mert te megtalálod ezeket a csajokat, ez még nem törvényszerű. És nem terelés, ha azt mondom, hogy nem, ugyanis itthon sem vagyok benne egyéjszakásban, máshol sem leszek. Egyszer jöttem össze küllföldön valakivel, de az egy hosszabb kint tartózkodás volt és házasság lett a vége.
2019. dec. 23. 23:31
 24/24 anonim ***** válasza:

A szex ipar az nem utazgatás.

Én bő negyven éve élek nemi életet, ebből egy külföldi utazgató nő se volt.

Évi három millió bemutatóval ez 120 millió.

Az alig 5 millió magyarból, hát lényegesen több jött össze.

#9, az utazás finanszírozásának legkommerszebb módja, hogy zsebébe nyúlt. A pénzédért!

2019. dec. 25. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!