Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az hogy az utazgató nők nagy részét megd. Gják idegen férfiak az utazásaik során?
Én meg azt olvastam itt egyszer egy férfitól, hogy a nők képtelenek bármiféle orgazmusra, és csak azért tettétik, hogy élvezik a szexet, hogy manipulálhassák a férfiakat.
Nem kell mindent elhinni amit olvasol.
De amúgy miért baj, ha egy szingli nő kipróbál egy-kettőt a helyi kínálatból? Savanyú a szőlő, vagy mi?
Nem kell ehhez utazni bakker!
Az embernek vannak szükségletei, mindenki máshogy oldja meg legyen az nő vagy férfi!
Te kézzel oldod meg, én nőkkel, a nők meg szintén vagy kézzel, vagy férfiakkal!
Ez nem szégyen, nem számolgatás kérdése, van, megtörténik, jó volt és kész!
Eddig arról volt szó, hogy az ilyen "utazgató nőknek" egy sugar daddy fizet mindent, cserébe megdugja az úton.
Most akkor melyik? A kettő erősen kizárja egymást.
Már ne haragudj, de ennek mi a fene köze van az utazgatáshoz???
Olyan nő, aki bele megy ebbe, az alapból belemenne egyéjszakásba a saját szülővárosában is, nem kell ehhez utazgatnia. Aki meg nem “olyan típus” és sosem volt az, abból nem fogja kiváltani az utazás, hpgy idegenekkel szexeljen. A szexnek semmi köze az utazgatához, nem tudom hogy sikerült neked összefüggést vonni...
Ahogy várható volt, rögtön beindult a terelés. :) Bizony, az ilyen "külföldi kultúrákra nyitott", egyedül vagy barátnőkkel rendszeresen utazgató, hostelekben/couchsurfinggel megszálló csajok csakis ezért utaznak.
Én már meg sem tudom számolni, hány ilyen kalandom volt. Volt közöttük francia, spanyol, német, szlovén, horvát, svéd és török csaj is. Volt aki kifejezetten hozzám jött, volt akihez én utaztam, meg olyan is, akivel a hostelben ismerkedtem meg és együtt mentünk bulizni, utána meg a zuhanyzóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!