Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az hogy az utazgató nők nagy részét megd. Gják idegen férfiak az utazásaik során?
Eddig 24 országban jártam, csak idén két hónapot töltöttem külföldön.
Egyetlen férfival feküdtem le (egész életemben, teszem hozzá), a barátommal.
21/L
Persze, ez szinte alap.
Elég logikus, ha végiggondolod.
Akik ilyen baromságokat írnak azok tisztában vannak vele, hogy egy balatoni hétvége árából legalább 50 országba el lehet jutni?
Én is szeretek utazni, sok helyen jártam már. Ennek a nagy részét a párommal együtt. Aki meg egyedül utazgat az nem fog idegenekkel összefeküdni mert baromi veszélyes. Szerintem senkinek eszébe nem jutna a ki tudja honnan jött José Armandoval összefeküdni aki lehet, hogy ellopja minden értékedet, nemibeteg vagy éppen úgy kelsz fel másnap, hogy hiányzik az egyik veséd. Ne érts félre, biztosan van olyan idióta nő aki belemegy ilyenbe. De egyáltalán nem jellemző ez, leginkább kizárt dolog a nagy többségnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!