Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy "mindig a nő választ"?
Olvastam, hallottam több olyan cikket, elméletet a párkeresés kapcsán amelyek arról szóltak hogy többnyire tulajdonképpen a nő választ párt, a nő teszi meg az első lépést/lépéseket azzal hogy jeleket ad finoman a férfiaknak, akik miután ezeket tapasztalják, kezdeményeznek.
Nyilván vannak olyan esetek ahol a nő észre sem vette az adott férfit, eleinte nem tetszett neki, avagy eleve a nő kezdeményezett a férfi felé mimden egyéb nélkül. Szóval nem akarom azt állítani hogy az esetek 100%-ban igaz. Sőt igazából ezzel az állítással sem értek teljesen egyet de kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.
Hogy tulajdonképpen a nők "választanak" többségében férfit, akinek finoman jeleznek hogy szabad a pálya.
Ez csak egy elméleti kérdés, kíváncsi vagyok mások véleményére.
Ha nem jössz be ffiként egy nőnek, akkor hiába próbálkozol, max annyit fogsz elérni, hogy rólad fog szólni a legközelebbi metoo poszt.
Ebből a szempontból nézve, igen, mindig a nő választ.
Azért gondolom ezt fa$zságnak, mert nőként lazán kezdeményeztem már férfinál (amikből általában lett is valami), de nálam is bőven kezdeményeztek. Volt, hogy én hátráltam ki a dologból, de megesett a fordítottja is.
Így én ezzel abszolút nem tudok egyet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!