Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról hogy "mindig a nő választ"?

Figyelt kérdés

Olvastam, hallottam több olyan cikket, elméletet a párkeresés kapcsán amelyek arról szóltak hogy többnyire tulajdonképpen a nő választ párt, a nő teszi meg az első lépést/lépéseket azzal hogy jeleket ad finoman a férfiaknak, akik miután ezeket tapasztalják, kezdeményeznek.

Nyilván vannak olyan esetek ahol a nő észre sem vette az adott férfit, eleinte nem tetszett neki, avagy eleve a nő kezdeményezett a férfi felé mimden egyéb nélkül. Szóval nem akarom azt állítani hogy az esetek 100%-ban igaz. Sőt igazából ezzel az állítással sem értek teljesen egyet de kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.

Hogy tulajdonképpen a nők "választanak" többségében férfit, akinek finoman jeleznek hogy szabad a pálya.

Ez csak egy elméleti kérdés, kíváncsi vagyok mások véleményére.

2019. dec. 17. 21:29
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

#7 nagyjából összefoglaltad hogy mire gondoltam:)

Mielőtt egyebként jönne valaki azzal hogy elborult az agyam hangsúlyozom nem gondolom ezt csak sokszor hallottam erről és érdekel mások véleménye.

2019. dec. 17. 22:01
 12/37 anonim ***** válasza:
34%

A nő választ, a férfi dönt.

Ez régen is így volt, és most is így van.

Régen a nők leejtették a zsebkendőjüket, így jelezték a férfinek, hogy tetszik nekik. Tehát választottak. A férfi pedig ha tetszett neki a nő, akkor felvette, odaadta, azzal, hogy "Hölgyem, ez az öné?" vagy "Eldobta a zsebkendőjét, hölgyem!" Tehát választott. És így elindította a beszélgetést.

Ma ez így zajlik: Nő néz, esetleg mosolyog arra férfire, akit kiválasztott, mert tetszik neki. A férfi pedig dönt, hogy tetszik-e neki a nő és leszólítja, vagy sem.

2019. dec. 17. 22:08
 13/37 anonim ***** válasza:
77%

5-ös vagyok.

Igen ám, de itt azért igencsak akad más probléma is.

Eleve nagyon kevés olyan nő van főleg a 18-27-28-as korosztályban aki képes normális "jeleket adni" a férfi felé, és nem megállás nélkül a telefonját buze....rálja. Vagy csak bambul maga elé, vagy várja a csodát.

Szóval eleve alapból Nagyon kevés az a nő akitől számítani lehet erre.

Nincsenek szabályok, ha a nőnek tetszik a férfi és szimpatikus nem kellenek a játékok meg jelezgetések, akkor menjen oda ő. Manapság sajnos amúgy sem érnek ezek a jelezgetések cart sem.

2019. dec. 17. 22:08
 14/37 A kérdező kommentje:

#13 ez így van a digitalizáció ebből a szempontból nincs túl jó hatással az ismerkedésre mert a telefonokba kvázi el lehet bújni, ha valaki úgy dönt megijed.

És talán az emberek kevésbe tesznek gesztusokat mint a mosolygás, szemezes, stb. Mert ha valaki fél ott a fb meg a többi ilyen hogy na majd ott sikerül megindulni.

Érdekes mert a játszmázással én sem értek egyet ugyanakkor én ezt hogy egy nő megpróbál finoman flörtölni nem tartom játszmázásnak. Abban az értelemben hogy ő próbál kontaktot teremteni nonverbálisan, esetlegesen lehetőséget teremteni arta hogy elinduljon valami, de mindezt nem rossz szándékkal vagy csak szórakozásból.

Szerintem ez még nem jatszmázás, avagy nem rossz értelemben.

2019. dec. 17. 22:15
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

"Eleve nagyon kevés olyan nő van főleg a 18-27-28-as korosztályban aki képes normális "jeleket adni" a férfi felé, és nem megállás nélkül a telefonját buze....rálja. Vagy csak bambul maga elé, vagy várja a csodát."

Nem csak a nők, hanem az emberek is.

Mi a normális jel szerinted? A nézés és a mosolygás nem az?

2019. dec. 17. 22:20
 16/37 anonim ***** válasza:
11%
Ha hagyod, hogy a nő válasszon, akkor meg is érdemeled. Én eddig mindig addig nyomultam a kiszemelt nőre, hogy 4.5 elutasítás után adott egy esélyt, és ezekből mindig lett párom. Egyszerűen nem kell hagyni, hogy ő válasszon, hanem neked kell diktálni a tempót, addig kell a nyakára járni, még igent nem mond. Tapasztalatom, hogy 4-5-6 elutasítás után 10 ből 7 igent mond.
2019. dec. 17. 22:21
 17/37 anonim ***** válasza:
0%

Manapság sajnos amúgy sem érnek ezek a jelezgetések cart sem.

Szó szerint semmit. Annó, 5-6 éve az egyetemen mindig buliztunk haverokkal. Szemeztek velem a lányok (vagy 8), mosolyogtak, szinte majd felfaltak. Haverok is mondták, hogy ez odavan érted, menj oda hozzá. Odamentem, 8 ból 7 mondta, hogy van barátja, egyik meg, hogy ki vagyok, mi a francot akarok. És igen, annak a 7 nek 5 esetben jött is a barátja vissza itallal a kezében, vagy láttam másnak őket kézen fogva az egyetem előtt. Szóval a jeleik semmit sem érnek.

2019. dec. 17. 22:28
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Anyam mindig azt mondta a no valaszt a ferfi dönt
2019. dec. 17. 22:28
 19/37 A kérdező kommentje:
Utolsó itt most nem arról van szó amikor valaki szándékosan hülyíti a másikat.
2019. dec. 17. 22:31
 20/37 A kérdező kommentje:
Nyilvan #17nek ment.
2019. dec. 17. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!