Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy "mindig a nő választ"?
Olvastam, hallottam több olyan cikket, elméletet a párkeresés kapcsán amelyek arról szóltak hogy többnyire tulajdonképpen a nő választ párt, a nő teszi meg az első lépést/lépéseket azzal hogy jeleket ad finoman a férfiaknak, akik miután ezeket tapasztalják, kezdeményeznek.
Nyilván vannak olyan esetek ahol a nő észre sem vette az adott férfit, eleinte nem tetszett neki, avagy eleve a nő kezdeményezett a férfi felé mimden egyéb nélkül. Szóval nem akarom azt állítani hogy az esetek 100%-ban igaz. Sőt igazából ezzel az állítással sem értek teljesen egyet de kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.
Hogy tulajdonképpen a nők "választanak" többségében férfit, akinek finoman jeleznek hogy szabad a pálya.
Ez csak egy elméleti kérdés, kíváncsi vagyok mások véleményére.
Meghallgattam a tegnapig videót?
Igaza van.
2 emberen múlik ahogy írták.
Komolyan mintha egyesek valami szent törvénykönyv szerint élnének.
Mintha létezne olyan törvénykönyv amiben le vagyon írva, hogy , hogyan kell ismerkedni, ki lépjen először és ki ne...
Baromság ezaz egész..
És ezekkel az ostoba játszmázásokkal nem tudni mennyi de mennyi embert engedtünk el magunk mellett.
Az internetes ismerkedés lehet nem a legjobb példa erre a kérdesre, igazából nekem az annyira mesterséges hogy (amúgy sosem csináltam) igazából el sem tudom képzelni hogy ott mi hogy megy.
Persze nyilván ez is igaz hogy hiába jelez vagy próbál jelezni a nő, flörtölni ha a pasi nem vevő rá. Ha nem akar neki udvarolni nem fog.
Itt inkább arra gondolok hogy sok esetben a férfiak addig nem feltétlen próbálkoznak amíg nem látják a nőn hogy lehet. Miután azt tapasztalják hogy a nő részéről oké lenne a dolog, azután próbálkoznak csak. Nyilván nem mindig.
#5 Természetesen a két emberen múlik. De pl a férfiak többnyire azt hangoztatják, ismerősi körben is ezt tapasztalom és valahol (mint nő) egyet tudok érteni azzal hogy ők kevésbé válogatósak, kevésbé konkrétak. A nők sokkal specifikusabbak tudnak lenni ízlés terén.
Egy átlagos nőre valószínűleg több férfi mondja hogy "jó nő" mint egy átlagos férfira hogy a nök hogy "jó pasi".
Tehát valahol a férfiak szélesebb skálán mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!