Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Arra szeretnék választ kapni, hogy akik18-19 évesen féktelenül buliztak, pasisztak. Hány éves korotokban jött el a lenyugvás?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 17:28
2/16 anonim válasza:
20 évesen férjhez mentem, 28 éve tart.
Szóval szerintem egész jól sikerült lenyugodnom.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2019. ápr. 29. 17:36
4/16 anonim válasza:
18-19éves korom között "pörögtem"
21évesen vállaltuk az első törpét, 10éve férjnél vagyok. És köszi, nem hiányolom a régi féktelenséget.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2019. ápr. 29. 17:51
6/16 anonim válasza:
30 körül már nem érdekelt annyira a részegen fetrengős bulizás, a minőségibb szórakozási formákat, és a pasizást továbbra is előnyben részesítettem, de az energiám nagy részét már a karrierembe fektettem.
35-re abba maradt a szórakozás, a pasizás mérséklődött.
Most 40 vagyok, a munkám az életem központi része, nagyon kevés időt fordítok kikapcsolódásra. Férfiak terén sokkal igényesebben megválogatom hogy kivel ismerkedem össze, de megállapodni nem szeretnék.
40/N
7/16 anonim válasza:
Én is 21 évesen találtam meg az igazit, azóta sincs igényem nagyobb bulizásra. Anno kitomboltam magam, most már semmi vonzereje nincs a bulizásnak :)
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Jó vegyesek a válaszok.
2019. ápr. 29. 18:07
9/16 anonim válasza:
21 évesen lett egy nem jól működő kapcsolatom, előtte nem volt soha semmi. Közben, valamint a szakítás után volt több alkami kapcsolatom, míg megtaláltam a mostani barátomat, akivel működik a kapcsolat, 23 éves vagyok. Nem vágyom az alkalmi dologokra, ha esetleg valamikor vége lesz a kapcsolatnak, akkor lehet, hogy megint csinálni fogom, de ha akár több tíz éves házasság lesz belőle, nem bánom, annyira nem fog hiányozni a régi életem folytatása.
10/16 A kérdező kommentje:
A legtöbb válaszolónak nem hiányzik a régi bulis élet.Érdekes.Köszönöm , mindenki válaszát.
2019. ápr. 29. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!