Miért lehet az, hogy ha meg akarok nyugodni, és irányítottan veszem a levegőt ki-be, akkor pont az ellenkezőjét érem el, és csak hevesebben kezd el verni a szívem?
Ez érdekes, én is tanultam egy módszert ami anyukámnak tutira bejon, elalvast segítő legzestechnika.
Én csinálom pár másodpercig (ugyanugy) és percekig kapkodom a levegőt utána, majdhogynem fuldoklok :)
Ez Rajtad nem segít, de legalább nem vagy egyedül :)
Nyilvánvalóan pánikbeteg vagy.
Minden pánikbetegséget torlasztással lehet gyógyítani.
Én klausztrofóbiás voltam.
Amikor a házam padlózata alatti kb.40 cm keskeny résben kellett szennyvízcsövet szerelnem,úgy éreztem,a 200 éves ház padlózata ereszkedik rám. Gondolkoztam: Ennek a háznak volt 200 éve az ülepedésre. Ez pánikbetegség! Dolgoztam addig,amíg a pulzusom engedte. Kikúsztam,lenyugtatni magam,majd újra,meg újra visszamentem,mignem elmúlt a pánik és kicseréltem a szétrozsdásodott csöveket.
Ha a pánikot okozó körülményt addig ismétled,míg elmúlik a tünet,meggyógyulsz a pánikbetegségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!