Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátom ágya nyikorog mióta velem van? :D

Figyelt kérdés
Nem én vagyok az első barátnője, és természetesen az előzőekkel is lefeküdt, de mióta mi együtt vagyunk (10 hónap) nyikorog az ágy. :D Ezt mi okozhatja?:P
2010. júl. 19. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim válasza:

"mert leoltottál mindenkit a gyiken. gratulálok."

Az nem volt oltás, én speciel jót röhögtem. :D

2010. júl. 19. 21:23
 62/74 anonim ***** válasza:

Na és most megint jön majd egy szövegrészlet az Esmeraldaból.:D Meg, hogy mennyire leoszt egymaga minket.:D Jah és, hogy akkor is jobb nő.

1000x szívesebben megismerném ezt a soksok "csökkent értelmi képességű" embert, mint Téged! Egy mocskos természetű, beképzelt hányadék vagy!

2010. júl. 19. 21:26
 63/74 A kérdező kommentje:
Nyílván nem a gyakorikérdéses kis majmoknak mutatom meg a valódi énemet.:) Csak unatkoztam és rajtatok szórakoztam és most kiélhettétek magatokat amíg nem voltam, de nyugi ezentúl is fikázhattok mert meguntalak titeket, annyit mondok, az irigység beszél mindannyiótokból. Doszta:)
2010. júl. 19. 21:31
 64/74 anonim ***** válasza:
irigyek..rád? cigány k*rva:D
2010. júl. 19. 21:37
 65/74 anonim ***** válasza:
Aki most kiélte magát, az te vagy: arc nélkül az lehettél, aki sose voltál és nem is leszel. egy csúnya, dagadt, unatkozó, átlagos tinilány vagy, aki kínjában feltett egy hülye kérdést és nem is sejtette, mekkora méhkasba fog vele nyúlni. tényleg próbáld meg magad valamivel lekötni, ha már büdös a munka, kezd magaddal valamit: tanulj nyelvet, menj kirándulni és ne itt fáraszd a jónépet ilyen ostoba baromságokkal. mellesleg ha olyan marha intelligens nő lennél, fel se merült volna benned, hogy ekkora marhaságot írj ki. ja és ez még poénnak is szar.
2010. júl. 19. 21:54
 66/74 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem, hogy a fellengzős, nagyképű dumád bárkit is meggyőzött arról hogy mennyire intelligens vagy. De azért köszi. A kérdésedre meg csak annyit tudok mondani, hogy ha annyira okos vagy akkor magad is tudod a választ. És ha egy mód van rá akkor ne fárassz minket. Nem hinném, hogy felsőbbrendű lennél. Sőt. Aki ennyire le van ragadva a külsőségeknél arról nem sok jót feltételezek. Ez mindenkire vonatkozik. Ennyi felszínes embert.. És egyet értek az előttem szólókkal, a szüleid eltartottak 17 évig mostmár ideje lenne önállósodni kislány. Nem vagy már 10 éves. Rajtad a sor hogy letegyél valamit az asztalra. Ez a véleményem.

15/L

2010. júl. 19. 22:35
 67/74 anonim ***** válasza:
csak a hülyegyerek unatkozik
2010. júl. 19. 22:36
 68/74 A kérdező kommentje:
Ugyan ti kis szánalmas replikánsok:) Most már uncsik vagytok!:)Lelépni:)
2010. júl. 20. 00:19
 69/74 A kérdező kommentje:
Aki cigányozott az meg már tényleg vicc.. nos, onnan látszik hogy ti unatkoztok igazán hogy ennyi választ írtatok egy ilyen hülye kérdés alá.. Szerintem ebben megegyezhetünk!:)
2010. júl. 20. 00:45
 70/74 A kérdező kommentje:
A 15 éves kislánynak, 100%-os érettségi számít valaminek? Na te ennyit sem fogsz tudni letenni az asztalra ennyi idősen úgyhogy neked itt kuss van!:)
2010. júl. 20. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!