Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátom ágya nyikorog mióta velem van? :D

Figyelt kérdés
Nem én vagyok az első barátnője, és természetesen az előzőekkel is lefeküdt, de mióta mi együtt vagyunk (10 hónap) nyikorog az ágy. :D Ezt mi okozhatja?:P
2010. júl. 19. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:

Ha unatkozol, miért nem kezdesz valami értelmesbe, de komolyan? miért kell ilyen ostoba, tökéletesen értelmetlen kérdést kiírni? tanulnál meg inkább főzni vagy menj el tényleg diákmelóra.

ja és én is nő vagyok, de biztos lehetsz benne, hogy vagyok annyira jó csaj (ha nem jobb) mint te. ja bocs még jobb, mert én nem vagyok egy unatkozó, dologtalan sz.rházi, mindig feltalálom magam és a pasimnak is isteniket főzök:) te meg mit csinálsz? hülye kérdéseket írsz ki, és itt arcoskodsz, elég szánalmas:D

na pá, szívem:P

2010. júl. 19. 19:46
 32/74 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van. :D
2010. júl. 19. 19:49
 33/74 A kérdező kommentje:
Ne szivemezz, ha kérhetem. Egyébként ma már főztem és edzettem, diákmunkára nincs szükségem. Ha luxus hogy van szabadidőm amikor idióta kérdéseket akarok kiírni akkor luxus, de hát a luxushoz már hozzászoktam.:) Egyébként, nem, nem hiszem hogy vagy olyan jó csaj mint én, és azt pláne nem hogy jobb vagy!:) Te vagy a szánalmas pláne ha még erre is reagálsz a te "kib*szott laza pá szivem" beszólásod után!:D Tégy meg egy szívességet és e "drámai" búcsú után, most már tényleg húzz el a vérbe!:)
2010. júl. 19. 19:50
 34/74 A kérdező kommentje:
Ha így gondolod rád is igaz!:)
2010. júl. 19. 19:50
 35/74 anonim ***** válasza:
Ha annyira jó csaj vagy rakj fel magadról képet! Kép nélkül könnyű oltogatni az embereket.
2010. júl. 19. 19:52
 36/74 anonim válasza:
Ja, hogy te ilyen apuci pénztárcáját fosztogató, beképzelt p.csa vagy. Az máááááás.
2010. júl. 19. 19:54
 37/74 A kérdező kommentje:
Nem, én nálatok magasabb rangú vagyok:) Ez nem beképzeltség csupán tény:)
2010. júl. 19. 19:55
 38/74 A kérdező kommentje:
Képet mellőzzük, hisz ilyen kérdést nem véletlenül az arctalansággal élve teszek fel:) Próbálj meg logikusan gondolkodni;) Azért nemsemmi hogy egymagam helyre teszek ennyi gyíkot!:D Ehm.. azt hiszem így az értelmi képességes beszólásokat mellőzhetitek is!:)
2010. júl. 19. 19:58
 39/74 anonim ***** válasza:
Azért mert pénzes apád van?
2010. júl. 19. 19:58
 40/74 anonim válasza:
De, megnyugtatlak, ez beképzeltség és egoizmus. Egy ember ugyanolyan ember mint az összes többi. Az azonban már kérdéses hogy te ember vagy-e. Mikor lesz a műtéted, amikor gerincet kapsz?
2010. júl. 19. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!