Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom ágya nyikorog mióta velem van? :D
Figyelt kérdés
Nem én vagyok az első barátnője, és természetesen az előzőekkel is lefeküdt, de mióta mi együtt vagyunk (10 hónap) nyikorog az ágy. :D Ezt mi okozhatja?:P2010. júl. 19. 18:39
21/74 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nem egy emberrel beszélek, de a fajtádat egy kalap alá veszem. :) Szerintem abba legyél 90%-ban biztos hogy a modorodon van mit javítani!:)
2010. júl. 19. 19:32
22/74 anonim válasza:
mibe, hogy nem lenne miért féltékenynek lennem rád..:D
23/74 A kérdező kommentje:
Az életedbe, úgysincs szükség a magadfajtákra!:)
2010. júl. 19. 19:38
24/74 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell a modoromon javítani, mert a normális emberekhez nem így viszonyulok, de a kérdésed alapján te nem vagy az, csak egy hülye, akinek nincs jobb dolga, minthogy minket fárasszon. Amúgy a 49 kilódból szerintem 5 a szilikon. ;D
25/74 A kérdező kommentje:
Nos, te kattintottál a kérdésemre, úgyhogy ezúton megkérlek, magadat ostorozd ha valóban annyira de annyira fárasztott a kérdés.. te kis oktondi..-.-
2010. júl. 19. 19:41
26/74 A kérdező kommentje:
Különben köszi hogy élő példái vagytok a csökken értelmi képességű, beskatulyázó, előítéletes magyar népnek!
2010. júl. 19. 19:42
27/74 anonim válasza:
Először azt hittem h fail kérdés, de amikor megláttam h komoly...
Amúgy egyik válaszolónak igaza van, húzza meg a csavarokat, vagy olajozza meg a fémszerkezetet.
28/74 A kérdező kommentje:
Ki hitte volna hogy hajszínnel és szilikonnal fogtok dobálózni..:) Egyszerűek vagytok mint a fagolyó!:)
2010. júl. 19. 19:43
29/74 anonim válasza:
Különben befigyel, hogy a szilikonos-írásomra nem reagáltál, azaz ott eltaláltam a lényeget. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!