Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom ágya nyikorog mióta velem
van? :D
41/74 A kérdező kommentje:
Nem, sok más okból:) És igen többek közt ezért is, hisz lehet a te apád az én apám seggét nyalja 5 ezer forint béremelésért, vagy étkezési jegyekért!:D Ki tudja, nemde?:)
Apám halott...bocsi. Te valaha dolgoztál már valamit?
2010. júl. 19. 20:00
43/74 A kérdező kommentje:
ömm.. nem, nem érzem elmésnek ezt a műtétes poént. Bocs, ezt nem találtad el. Te sem gondolhatod hogy minden ember egyenlő..:D Gyermeteg ez a naiv elgondolás.:) Ti támadtatok rám, én csak megvédem magam.:)
Ja, diákmelóra nincs szükséged? elég szánalom, hogy a pasid vagy apuci tart el...:) de hát ízlés dolga kinek mi fér bele az értékrendjébe.
edzel? az derék. nekem még arra sem nagyon van szükségem, én jó géneket örököltem: 179 centihez vagyok 56 kiló, annyiszor hívtak már castingokra, hogy össze se tudom számolni, tehát ha megfeszülsz se leszel jobb nő:)
de ezennel befejezem, a Te szintedre már nem süllyedek le.
azt meg tudod ki hiszi el, hogy tudsz főzni:D álmodik a nyomor, SZÍVEM:P
további jó unatkozást, nekem nem sokára itt a barátom, megyek... egy jó tanácsot még fogadj meg: ne csak dugj a pasiddal, mert nagyon hamar rád fog unni.. bár ahogy az észbeli képességeidet nézem, mást nagyon nem tudsz nyújtani neki:(
szia!
2010. júl. 19. 20:02
45/74 A kérdező kommentje:
Most mondhatnék nagyon gonoszat is de nem teszem. Pedig vicces lenne:) De zzt már nem tartanám etikusnak. Ez esetben sajnálom hogy apáddal példálóztam, de honnan tudhattam volna? És most ismét ellőhettem volna egy kegyetlen poént. de lásd most sem teszem. Ti kezdtétek a bunkózást, nem is értem miért én vagyok a rossz:D
46/74 anonim válasza:
Utolsónak megint igaza van, kár lesüllyedni a te szintedre.
Adios!
2010. júl. 19. 20:04
Idióta kis kurv. ribanc vagy,ennyi :)
2010. júl. 19. 20:04
nem akarod megadni a nevedet és a címedet? elmennék hozzád szívesen meglátnám akkor mekkora lenne a pofád..hülye rbanc vagy és pont. fogadjunk a kisebbséghez tartozol..
te meg egy béka IQ-ját sem tudod túlszárnyalni. ennyi lenne a szitu. a pasid meg fogadjunk,hogy csak azért tart mert szopni meg nyelni tudsz semmi mást.
pénzed is azért van,mert hivatásos vagy,mint az édes jó anyukád. :)
2010. júl. 19. 20:07
49/74 A kérdező kommentje:
Jaaaj jajj.. most tényleg nem fogtad fel az eddig írtakat?:D Jobb nő vagyok nyugodj meg:) És mint láthatod az esem is a helyén van, azt pedig nem tartom szánalmasnak hogy 17 évesen a szüleim tartanak el hisze azért vállaltak gyereket, hogy gondoskodjanak róla.. szerintem :D De ha te ezt nem így gondolod akkor valami nem frankó a gyerekkoroddal. Főzés nem nagy kunszt szóval nyugodtan elhiheted hogy ahogy bárki, úgy én is le tudok követni egy receptet.:) A castingokkal meg ne idegesíts, mert az arra jó SZIVEM, hogy lehúzzák a csóró diákmunkával megkeresett kis semmi pénzedet "portfólió" néven. Nos, még egyszer hangsúlyoznám, hogy jobb nő vagyok, és értelmesebb is mint te. Ezt bárki láthatja. Most azt hiszem nagyon kiosztottál, de mint látod elbuktad ezt a "csatát" futamodj csak meg te senkiházi:)
50/74 anonim válasza:
Kisebbséghez biztos nem tartozik, mert írni tud. Biztos hogy lisztescigány.
2010. júl. 19. 20:09
Kapcsolódó kérdések: