Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátom ágya nyikorog mióta velem van? :D

Figyelt kérdés
Nem én vagyok az első barátnője, és természetesen az előzőekkel is lefeküdt, de mióta mi együtt vagyunk (10 hónap) nyikorog az ágy. :D Ezt mi okozhatja?:P
2010. júl. 19. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:

te egy hülye p*csa vagy látszik ,hogy a kg-od megegyezik az IQ számoddal. semmi értelme a kérdésednek. egyszerűen csak feltünési viszketegséged van, bár senkit nem érdekel a kérdésed szal a próbálkozásod nem jött be..

amúgy az okozza,hogy d*gja az exeit..ilyen h*lye liba mellett:D alap dolog. bújj el p*csa

2010. júl. 19. 18:59
 12/74 anonim ***** válasza:

1. szar az ágya

2. sokat kúrta ott a volt csajait

3. te vagy ő lett dagadtabb és nagyobb nyomás nehezedik az ágyra

4. mozgasd meg az agytekervényeidet és jöjj rá magad b@zdmeg kretén unatkozó p.csa.

5. menj el inkább diákmunkázni és kíméld meg a nemzet napszámosait az idióta, 12 éves szintű, nyomorék kérdéseidtől

köszöntem.

2010. júl. 19. 19:09
 13/74 anonim ***** válasza:
Halál komolyan mondom, azért nyikorog, mert kilazultak a csavarok. Én kérlek 14 vagyok, soha az anyukámon és magamon kívül senki be sem lépett a hálómba, egy ideig mégis nyikorgott az ágyam. Aztán puff, egy este lehuppantam rá, valami csörrent, valami puffant, végül csend lett, az ágy alján a cikcakkba menő vasak közül kettő kiesett. Isteni volt éjfélkor szerelni, szóval jobban jár, ha a következő hétvégén meghúzza a csavarokat.
2010. júl. 19. 19:10
 14/74 anonim ***** válasza:

49kg vagy? :D hány éves vagy? :D

am biztos sokat dugtok és azért..:D

2010. júl. 19. 19:14
 15/74 A kérdező kommentje:
Nos, ha figyelemre vágyok végig sétálok valahol és nem hogy a pasik de a csajok is úgy néznek, csodálom hogy nem esik ki a szemük, erről ennyit. Az tény hogy unatkozom, de biztosíthatlak titeket hogy messze magasan túlszárnyalom az értelmi képességeiteket!:) Egyébként a válaszod stílusa hűen tükrözi az értelmi szintedet!:) Tehát ezt az eszmefuttatást itt le is zárnám.:) Még annyi, ha lányok vagyok irigyelnétek, ha pasik akkor a fél karotokat odaadnátok értem. Csak velem dug és jó sokat. Ennyi a megoldás. Jéé, káromkodás nélkül sikerült írnom?:O Biztos mert értelmesebb vagyok nálatok:)
2010. júl. 19. 19:15
 16/74 A kérdező kommentje:
17 vagyok, és bocsi, tisztában vagyok vele hogy értelmetlen kérdés, de tény hogy unatkozom és egyszerűen nem bírom azokat az embereket akiknek arc nélkül arcoskodnak, egyszerűen ha bugyutának tartod a kérdést kerüld el messziről! Te zseni:)
2010. júl. 19. 19:17
 17/74 anonim válasza:

"arc nélkül arcoskodnak"

Miért, te most mit csináltál, te szar?

2010. júl. 19. 19:22
 18/74 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem, te meg unalmadban elkezdtél bunkózni

Te vagy a szar!:)

2010. júl. 19. 19:24
 19/74 A kérdező kommentje:
Én csak megkértelek hogy ne flegmázz erre így reagálsz.. szerintem nem velem van a hiba.:D Beutalnálak egy indulatkezelésre!:)
2010. júl. 19. 19:25
 20/74 anonim válasza:

"Miért, te most mit csináltál, te szar?"

Nem egy emberrel beszélsz. Nem engem kértél meg, hogy ne bunkózzak, ez volt az első válaszom. 90%-ban biztos vagyok abban, hogy egy tipikus szőke vagy, aki egy kis szopással bekerült az egyetemre.

2010. júl. 19. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!