Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha mindig a lány utazik el a fiuhoz távkapcsolatban?
Sziasztok.
Barátom Magyarországon lakik én Pedig Németországban.
Nyár kezdete óta én megyek el hozzá havonta hogy együtt tudjunk lenni viszont ő egyszer nem jött és nem ugy néz kimint aki szeretne is jönni.
Szerintetek ez helyén van ez hogy csak mindig én megyek vagy nem?
Normális válaszokat előre is köszönöm.
Helybe megy neki a punci.
Én a helyedben nem jönnek többet.
Helyzetfüggő. Nálunk is az esetek 95%-ban én utaztam nőként, a következő okokból:
- Jóval több szabadidőm volt, mint neki, ő késő estig dolgozott és utána már nem tudott volna aznap jönni. Ha pl. hétvégére mentem, akkor nyertünk plusz egy estét azzal, hogy én utaztam hozzá.
- Mindketten utáltuk a várost, amiben én éltem és szerettük azt, amelyikben ő. Jobb volt nála lenni, sokkal több mindent tudtunk csinálni.
- Sokkal normálisabb lakótársai voltak, mint nekem, nálunk konfliktust igényelt volna a gyakori látogatás, náluk nem.
- Jóval többet kerestem nála, így több pénzem volt, amit erre szánhattam.
Ez azért teljesen más, mint amit te írsz. Neki mi az indoka, mi a kifogása, miért nem akar többször jönni?
A #7 által leírtak kivételével nagyon nem normális.
Főképp nem olyan távolból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!