Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire fontos, hogy fiú/lány intelligens
legyen?
"Az élet dolgait nem tanítják pl könyvekben."
Nem, de Isten óvjon azoktol, akik az "Élet Iskolájában" tanultak 😁
2019. nov. 27. 23:44
Lexikális tudás nem érdekel, de nekem fontos hogy nagyon okos legyen, gyors felfogású, gyors gondolkodású. Imádom mikor túljár az eszemen a párom.
2019. nov. 29. 15:37
Fontos, hogy tudjon logikusan gondolkodni és értelmes legyen, ami nem egyenlő a lexikális tudással. Illetve legyen szókincse, tudja magát kifejezni, lehessen vele beszélgetni. Az izé töltelék szótól például herótom van. Az affektálástól is. Meg amikor harmadszorra ért meg valaki egy összetett mondatot. Sajnos ezeket a jelenségeket tapasztaltam meg olyan embernél, akinek ráadásul nehezen sikerült összehoznia a nyolc általánost is.
2019. nov. 29. 16:53
14/23 anonim válasza:
3/13. A lexikális tudás is fontos. Lehessen már vele intellektuális témákról beszélgetni!!
2019. dec. 26. 20:36
Az inteligencia a legfontosabb számomra. A nő nem csak a testi örömszerzés jó, hogy sokan gondolják, sokkal jobb egy olyan társsal lenni, akivel lehet értelmesen beszélgetni nem csak egy két témában, aki nem a mónika showt élvezi, hanem értelmes előadásokra el lehet vele menni, és közösen szórakozni. 32f
2019. dec. 26. 20:55
Ha azonos értelmi színvonalon állunk és jókat tudunk beszélgetni egymással, sok a mindkettőnket érdeklő téma, az éppen elég. De nem tudom meghatározni, hogy ez objektíve, általános mércével mérve mekkora intelligenciának számít, lehetek én akár hülye is, és akkor az elvárás sem túl magas a részemről.
2019. dec. 26. 22:48
Nekem szomorú tapasztalataom hogy minnél inkább intelligensebb egy nő annál kevsébé akar majd gyereket szülni. Persze kivétel mindig van
Viszont nekem fontos hogy legalább az átalgos szintet megüsse kinézetre. Az hogy mennyire okos vagy sem az nem érdekel. Lényeg hogy akarjon családot. Persze ha melette okos az sem zavar csak ne menjen az agyamra és ne tudálékos legyen illetve ne akarjon elnyomni.
2020. febr. 5. 15:18
Az iq-m 135, és sosem találkoztam olyan emberrel aki követni tudja a gondolatmenetem (ezért is vagyok jó stratégiai üzletember).
Számomra az iq fontos - azaz, ha feltalálja magát olyan helyzetekben, amikor nem tudja mit/hogy kell csinálni.
A lexikális tudásban, azaz "eq" sosem hittem, soha egyetlen könyvet sem olvastam el - nincs értelme, mert ha valaki tud is valamit, az csak félinformáció... szóval arra ott a google :)
29/F
2020. febr. 5. 15:59
19/23 A kérdező kommentje:
Most sem ártott volna használni lévén, hogy az EQ az az érzelmi intelligencia ne pedig a lexikális tudás.
Nagyon fontos, mivel szeretek komolyabb témákról is beszélgetni, amire nem a bólogatást, vagy az "aha" választ várom. 19L
2020. jún. 4. 09:48
Kapcsolódó kérdések: