Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10ből átlagos hány huszonéves lány vállalja be hogy nulláról elkezdi az életet egy pasival közösen, illetve hányan ülnek bele inkább a készbe?
Tehát az első : szegény pasival közösen egzisztenciaépítés.
Második : módos pasi, kész pitsa, meleg málé.
#20: Azokra, akik lepontoznak mindent, amiben minimálisan akárcsak 1 nőről is bármi negatív van írva. Unalmas és gyerekes.
Nem rád gondoltam, de azt sem értem, amikor egy adott kérdés az emberek egy részéről szól, majd a válaszok nagy része arról szól, hogy egy csomóan leírják magukról, hogy ők nem, ők mások és ilyesmik. NEM az a kérdés, hogy 1-1 ember mit csinál, hanem az, hogy 10-ből átlagosan mennyi mit csinál.
19 vagyok.
Én az elsőt választottam,mivel nekem nem kell a módos pasi,mert a párom nem a pénzautomatám.
Nem vagyunk gazdagok,de amit tudunk megoldunk együtt közösen.Másfél éve, (18 voltam akkor) vagyunk együtt,és januárban költöztünk össze,10 hónapja.
Én a harmadik utat választottam.
Kijöttem külföldre (Wales) tanulni és már elkezdtem a tanulmányaimmal kapcsolatos munkát végezni, és mindkét helyen törtetek előre, "nevet szerezve" magamnak.
Eközben a szüleim havonta utalnak nekem egy bizonyos összeget, de előre szóltak, hogy a kollégium után mindenképpen segítenek majd a lakás vásárlásban, ha Wales pedig nem jönne be, itthon vár két üres lakás. Utóbbiakhoz nem szeretnénk nyúlni, mert jelenleg mindkettőt egész jó áron adjuk ki.
Jelenleg szingli vagyok, de nyilvánvalóan ha lesz párom, akkor vele fogok együtt élni, és együtt csinálunk mindent.
Addig viszont miért vártam volna, ha pár nélkül is el tudtam kezdeni?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!