Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10ből átlagos hány huszonéves lány vállalja be hogy nulláról elkezdi az életet egy pasival közösen, illetve hányan ülnek bele inkább a készbe?
Tehát az első : szegény pasival közösen egzisztenciaépítés.
Második : módos pasi, kész pitsa, meleg málé.
" Mondjuk a nők 10%-ának jutna olyan pasi aki gond nélkül alá tud rakni mindent. "
10%-nak sem. Az azt jelentené, hogy a még mozgásképes férfiak közül minden 10-ik kifejezetten gazdag. Na ez igen nagyon messze van a valóságtól.
Nem tudom, hogy mennyi az annyi, de én azt az oldalt erősítem, aki inkább a saját útját járja. Az a biztos.
A lakásomat a szüleimtől kaptam, kihajtottam 2 diplomát, nehogymár azt kelljen lesnem, mikor nyom a pasim a tenyerembe egy zsetont. Technikailag a készbe ültem, de párt sosem azért választottam, hogy a készbe üljek, mert onnantól börtön és függés az életem. A szüleimnek hálás vagyok, de nélkülük valószínűleg inkább választottam volna a magányos farkas módot. Az enyém akkor is az enyém és senki sem mondhatja meg erre alapozva, hogy mit csináljak. Nekem ez minden pénzt megér. :)
"de én azt az oldalt erősítem, aki inkább a saját útját járja. Az a biztos.
A lakásomat a szüleimtől kaptam, "
:D
Senki nem azért választ, de valahogy mégis nagyon sokszor alakul úgy... "véletlenül" ಠ_ಠ
Fordítva is igaz ez amikor a férfi nem ezért meg azért választ, de valahogy mégis az üresfejű cicababa lesz a választás győztese.
Annyira seems legit ilyen téren szinte mindenki.
Őszintén: Mi értelme ennek az oldalnak és az egész pontozásnak? Borkai 2 csaja biztos odavolt szerkesztve a videókra és hasonlók. Meg véletlenül sem a nőkre jellemzőbb, hogy idősebb férfit akarnak és többször költöznek a nők férfiak lakására, mint fordítva...
Ehhez képest azok a válaszok, amelyek leírták, hogy léteznek ilyen nők (nem mind!), meglettek szórva egy kis 0%-os pontozással.
Szánalmas, hogy az oldalon naponta mennyien köpik magukat szembe. Nem véletlen, hogy tele van az oldal megkeseredett, senkinek sem kellő nőkkel, akik mindenre csak a piros kezet képesek nyomni, 0 önkritikával rendelkeznek, mindent magukra vesznek és mindenkire, aki mást mond, csak annyit húznak rá, hogy lúzer és szűz. Mint ahogy a fidesz minden ellenzékire, hogy a soros.
Majd belinkelem az álszent válaszaitokat azoknak a nőknek, akik az első 10 kérdésben már azt kérdezték tőlem, hogy van e kocsim és házam.
Kérdező: a szüleim úgy adnak, hogy semmit sem várnak vissza. A párom esetében nem tudhatom, hogy hol kéri rajtam számon, hogy az ő pénzéből élek. Egy szülő feltételek nélkül ad. Egy idegen nem.
És inkább tartsanak be nekem a szüleim, mint egy idegen, akinek ezáltal jóformán szexrabszolgája legyek a megélhetés érdekében. De a szüleim sosem adtak nekem feltételekkel. Ami az enyém, az jogilag az enyém és az is marad. Ebben jobban bízom.
"Szánalmas, hogy az oldalon naponta mennyien köpik magukat szembe. "
Pontosan ki is és hogyan?
Én a magam nevében nyilatkoztam, és leírtam az igazat a kapcsolatomról, hogy együtt teremtettük meg az egzisztenciánkat a nálam fiatalabb párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!