Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a legdurvább változás (negatív irányba) a párotok részéről egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy megváltozott a párotok, netán kimutatta valós énjét a kapcsolatban, és ez felforgatta az életeteket/megviselt/szakításhoz vezetett?
Meddig bírtátok így, ki szakított kivel, mi volt ez a változás? Korotokat, nemeteket megköszönöm. Elsősorban felnőtt párkapcsolati problémák érdekelnek, de ha valaki fiatalabb is írja le nyugodtan.
2019. nov. 19. 13:46
21/23 anonim válasza:
8-as vagyok.
Mint kiderült később, mindig is ilyen volt.
Ráadásul az anyja hívott fel , hogy meséljen a drága lányáról, mondtam neki, hogy 1 évvel ezelőtt is mondhatta volna...
Te viszont szerintem csak az idődet húzod, elpazarolsz minden percet amit még vele töltesz.
22/23 anonim válasza:
A motiválatlanság arra, hogy örömet szerezzen nekem. Pedig nem voltak nagy elvárásaim soha, és ha programozni akartam, fizettem mindkettőnk részét. A kapcsolat elején nagyon aktív volt, boldoggá is akart tenni, a végén nagyon punnyadt + nem figyelt oda rám (a végén már baromi frusztrált voltam attól, hogy mikor kiderült egy egészségügyi gondom és étrendet kellett váltanom - fel kellett hagynom a cukorral és a fehérliszttel-, és legalább 4x elmondtam neki, még mindig bambult, hogyhogy "nem szeretem" már a fehérlisztes péksütit meg a Milka csokit és ki volt akadva, amiért nem ettem meg azt a csokit, amit "nekem vett"...)
23/23 anonim válasza:
22: amúgy a szakítás közös döntés volt, mert mindketten szenvedtünk a kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!