Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a legdurvább változás (negatív irányba) a párotok részéről egy kapcsolatban?
Gondolok itt olyanokra, hogy megváltozott a párotok, netán kimutatta valós énjét a kapcsolatban, és ez felforgatta az életeteket/megviselt/szakításhoz vezetett?
Meddig bírtátok így, ki szakított kivel, mi volt ez a változás? Korotokat, nemeteket megköszönöm. Elsősorban felnőtt párkapcsolati problémák érdekelnek, de ha valaki fiatalabb is írja le nyugodtan.
#3 vagyok
Hát ez elég bonyolult, nevezzük "közös megegyezésnek". De a végkimenetellel kapcsolatban ennek nagyon nincs is jelentősége.
8. valami hirtelen megváltozott benne, ami anyagiassá tette, vagy a természete volt ilyen?
9. tehát nálatok szerencsére a testi vonzalom megmaradt, csak a fellángolás múlt el.
13# vagyok bocsi elnéztem számokat.
Szóval másik reagálásra reagáltam. Ha érted :D. Nekünk nem csak kiadás volt a gond, ő nagyon jó módú családból származott. Inkább. Mindent megteszel neki, de mégis te vagy hibás az ő hibái miatt és még ő dob el téged, miközben végig csak ők bántott. Hát. Nem volt könnyű feldolgozni.
Eleinte minden oké volt, aztán azt vettem észre, hogy én tartom el, én fizetek mindent, a fontossági sorrendben nem is vagyok ott. A 4.évben jöttem rá, hogy az egész el van rontva. De addigra a fejemre nőtt. Manipulatív, rosszindulatú, önző, egoista, bántalmazó volt. A 7.évre szedtem magam össze, addigra már nem féltem tőle, és dobtam ki. Utána még másfél évig zaklatott engem, a családomat és a munkatársaimat.
Nekem ez a legrosszabb tapasztalatom.
Kettő volt. Az elsőben másfél évig voltam benne , de két hónap után jöttek a jelek , hogy nem lesz jó vége. Iszonyú féltékeny volt, mindennel elszamoltatott. Aztán belekötött az oltozkodesembe, hogy másképp kellene kineznem. Át akart formálni.
A másik pár hónap volt. Nagyon lelkes volt, el se hittem , hogy van ilyen. Aztán gyorsan vege lett ennek . Közölte , hogy neki most egy kapcsolat nem megy, de nem arról van szó, hogy lenne más. Alig egy hónap múlva lett más, gyorsan össze is költöztek. :)
Most várom az újabb sors csapasat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!