Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosogató munkát végző 28 éves férfiként kb. tényleg esélytelen vagyok a nőknél?
Figyelt kérdés
albi : 8nm.2019. nov. 16. 16:23
11/18 anonim válasza:
Nem lehet esélyed, de nem a munka miatt, hanem mert gyökér vagy.
12/18 anonim válasza:
Nem vagy az,mivel jó fizikai állapotban lehetsz.Egy irodai gombaseggű pasi nem tudna végig dolgozni egy fél napot sem mosogatóként,és a fizetés sem rossz(van ismerősöm,étteremben mosogat 1400 ft-os órabérért).N
13/18 anonim válasza:
Örülnie kene...:)
Mert házimunkában nagyon ott vagy...::))
14/18 anonim válasza:
Szerintem mondd azt, ami kb. minden olyan Angliába szakadt hazánk fiának a facebookján van, aki mosogató: Hygiene Team Member.
15/18 anonim válasza:
Igen. Az ilyen kulimunka arra jó, hogy az ember fiatalon (miközben talán némi pénzt is keres vele) rájön, hogy ez mennyire alja dolog, és megpróbáljon feljebb lépni ennél.
16/18 anonim válasza:
Szerintem a többség fel is nézne rád, mert nem tud és/vagy kar mosogatni.
17/18 anonim válasza:
Fejlődőképes vagy. Vannak terveid, lehetőségeid?
Vannak és voltak ismerőseim a lecsúszottabb rétegekből.
Egy jogosítvány, német vagy angol nyelvtudás és már ki is másztál a pocsolyából.
18/18 anonim válasza:
Mi van, Bazsi, nem ment a hamburgersütés és lefokoztak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!