Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies jegyeket hordozó feminin férfiként esélytelen a pár találás?
Elég nőies jegyeket hordozok. Pl utálok vezetni, nem tudok barkácsolni helyette istenien főzök. Vagy elég érzelmes vagyok így nem épp domináns védelmező tipikus férfi vagyok, hanem gondoskodó, figyelmes odaadó férfi.
Nem tudom miért vagyok ilyen talán genetika, hormonok, talán neveltetés....
Akkor jó.
Esélyed mindenképp van, de arra vigyázz, hogy ne egy erőszakos nőt válassz,aki mellett tönkremész.
Nekem az intelligenciám és az ebből származó szükségleteim, érdeklődési köröm kifejezetten hátrányt jelentenek, mert nagyon kevesen tudják megütni azt a szintet, amivel már tudnék mit kezdeni.
Nem igényekről van szó. Egyszerűen a szerelembe eséshez, rajongáshoz, kompatibilitáshoz és ezáltal működő, boldog, harmonikus kapcsolat megteremtéséhez egy meglehetősen intelligens nőre lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!