Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (Lent)
szerintem baromság gy összejönni fiúval ha nem vagy belé szerelmes. abból sosem lesz jó dolog:S és a másik fiú most boldog, szerelmes, hagyd legalább ő legyen igazán Boldog. ha szereted nem zaklatod, nem tenne jót a kapcsolatának sem, és ha esetleg sikerülne is szétbombáznod a kapcsolatukat azzal nem biztos hogy megszerezhetett viszont inkább megutálhat...
szerintem a kapcsolatban lévő fiút hagyd, viszont ha te össze tudsz jönni olyan fiúval akibe nem vagy szerelmes akkor gyere össze, én képtelen vagyok rá, ezért nem is tudom neked azt tanácsolni hogy próbáld meg:)
hát az a helyzet,hogy nem tudnék össze jönni olyannal akit nem szeretek..:(szóval hagyom békén azt a fiút akit szeretek,legyen boldog a kapcsolatában.a másik sráccal meg csak mint barát lesz.
köszi szépen a válaszodat.
a második válaszoló minek írt ..nem kritizálást kértem hanem segítséget ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!